Цветанов поздрави фондация "Конрад Аденауер" по повод 25-та годишнина от началото на дейността им в България

  • 21 февруари 2019 22:00

  • 611
  • 6
Цветанов поздрави фондация "Конрад Аденауер" по повод 25-та годишнина от началото на дейността им в България
© Facebook

За мен беше чест тази вечер да поздравя нашите партньори от фондация "Конрад Аденауер" по повод отбелязването на 25-та годишнина от началото на тяхната дейност в България. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и лидер на ПГ на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в личния си профил във "Фейсбук".

По време на официалното си изказване ръководителят на фондация "Конрад Аденауер" в България Торстен Гайслер благодари на ГЕРБ за нашето активно сътрудничество по всички секторни политики и утвърждаването на демократичните и евроатлантическите ценности. Пред гостите на форума беше отбелязано, че развитието на България е впечатляващо през последните години.

Като пример бяха посочени значителното нарастване на БВП на страната ни, ниският държавен дълг и изключително ниският процент на безработицата. Не на последно място беше изтъкнато, че България получи много похвали от всички за изключително успешното ни председателство на ЕС и че страната ни има всички основания да се гордее с това.

Тържественото честване на годишнината беше уважено от председателя на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, народни представители от ГЕРБ и много дипломати и общественици.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
611 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2019.02.22 | 08:39

6

Лиже там където тече , задника продажен!

2019.02.22 | 08:36

5

Фондация „Конрад Аденауер” е ключов фактор за десните партии в България. Фондация „Конрад Аденауер” и нейните ръководители, явно, смятат българите за идиоти, защото се наема да ги запознава със собствената им история, да им разказва случки от собствения им живот, да им разкрива как е протекъл животът им, да им казва дали са били щастливи или не са били. Да правиш това в държава, в която по-голямата част от населението е живяло в периода, за който ти твърдиш, че знаеш истината, означава, че взимаш всички тези хора за пълни идиоти. Означава, че взимаш за кръгли идиоти и техните деца, които не могат да се досетят да попитат родителите си, бабите и дядовците си, а ще дойдат при теб, за да му разкриеш „забранената истина”. Вече изглежда нормално чужди организации да се опитват да манипулират и променят историята на България, а на българите остава да докажат, че не са идиоти.

сорошките джендъри

2019.02.22 | 07:30

4

от тази фондация са слуги на СВЕТОВНИТЕ ЦИОНИСТИ-ЮДОМАСОНИ.

Angelina27a

2019.02.22 | 01:40

3

Търсите мъж за сериозна връзка. Напиши ми тук - xxxsingle.xyz/angkiss
Момиче, на 27 години.

2019.02.21 | 23:02

2

Тази фондация на ГЕРБ ли е щом са присъствували само техни представители,но сигурно е така що са се впечатлили от успешното развитие на държавата ни, от ниската безработица,явно не контактуват с обикновени граждани да чуят и тях

IrmaKrebs

2019.02.21 | 22:59

1

Получих $ 22738 през първия месец и $ 29584 миналия месец, просто работех в мрежата от дома. Аз съм редовен студент и работя само от 3 до 4 часа на ден.

____>>>> w­w­w­.­W­e­­b­J­o­b­­3­3.­c­o­m

Добави коментар

Водещи новини