Ангелкова: На плажа строителството е абсолютно забранено

  • 20 февруари 2019 08:46

  • 768
  • 2
Ангелкова: На плажа строителството е абсолютно забранено
©

На плажа строителството е абсолютно забранено. Това коментира министърът на туризма Николина Ангелкова в сутрешния блок на Нова тв.

В така наречените зони А и Б в частните имоти се разрешава извършването на строителни дейности при строго спазвани параметри, каза тя. Извършихме проверки на всички плажове и сме изисквали от кметовете на морските общини да ни предоставят информация какви са разрешенията за строеж в тези зони, за да знаем какво предстои, каза Ангелкова. По думите й през последните години туризмът бележи изключително голям успех.

Към момента няма спад на обща база, но има спад на ранните записвания на руските туристи. Има и спад между 30-40% на младежките групи, каза Ангелкова

Последвайте канала на

Novini.bg
768 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Недев

2019.02.21 | 14:34

2

Ангелкова е напълно права - На плажа строителството е абсолютно забранено.Но не съвсем абсолютно.Има и изключения, както има и всички абсолютни забрани.Тука изключенията са:
1.Могат да струят тези, които са съгласували всичко на точното място и в точният момент с Ангелкова, а тя от своя страна е съгласувала с Б.Б. и Министъра на Р Р Б.
2.Платили са всичко договорено и парите са преведени.
Ако си изпълнил тези условия, ако искаш и дюни можеш да местиш и/или премахваш по свое усмотрение.

Нахалник

2019.02.20 | 09:44

1

Хубавица

Добави коментар

Водещи новини