Валери Симеонов: Явно за Борисов девизът е "Рейтингът над всичко"

  • 18 февруари 2019 18:17

  • 3794
  • 8
Валери Симеонов: Явно за Борисов девизът е "Рейтингът над всичко"
© Булфото (архив)

Лидерът на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 не одобрява отстъплението на ГЕРБ от гласуваните вече промени в Изборния кодекс. Той отхвърли обвинението, че неговата партия е натискала за промените в Изборния кодекс.

"Няма да коментирам всички глупости, които говори Борисов", изригна Симеонов. Той подчерта, че поправките за вдигането на прага на преференциите си имат вносител и това е ДПС. "Явно за Борисов основният девиз е "Рейтингът над всичко", а не "България над всичко", не се сдържа лидерът на НФСБ.

По-рано Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обяви, че НФСБ са настояли за промените в Изборния кодекс, а от ДПС само подкрепили предложението. Според източници от мнозинството от партията на Симеонов са настоявали пред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа за вдигането на прага. Те бяха единствените от Обединените патриоти, които гласуваха заедно с ГЕРБ и ДПС "за" вдигането на прага до степен, че преференциите стават неприложими. От ВМРО бяха против в пленарната зала по време на среднощните дебати миналия четвъртък, а на финала поискаха и президентско вето наред с БСП. Другият партньор от ОП - "Атака", пък отсъстваха от залата за гласуването на текстовете.

От БСП не подкрепили неколкократни подканяния от страна на ВМРО да спрат промените с проверки на кворума, защото реално искали преференциите да паднат посечени. Официално обаче социалистите протестираха и дори напуснаха парламента, съобщава Канал 3.

Предстои във вторник лидерите на управляващата коалиция да стиковат позиции и да седнат да се разберат при премиера в Министерския съвет. Самият Борисов обяви, че свиква коалиционния съвет. И намекна, че всички от управляващата коалиция трябва да ходят на работа. Запознати разчетоха като забележка към депутатите на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, понеже техните редици били най-рехави напоследък при гласуването на закони. Идват обикновено по един-двама от тях, оплака се депутат от парламентарната група.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3794 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2019.02.18 | 18:37

1

ИЗЛЕЗ БОЙКО, КАТО МЪЖ,ЗА ДА ОБЯСНИШ НА НАРОДА, КОЙТО Е ПО УЛИЦИТЕ ЗАРАДИ ТЕБ, КАКВО ПОСТИГНА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ НА УПРАВЛЕНИЕТО СИ!
” 75% увеличение на безработните за 4г.
– Над 100 000 фалирали малки и средни предприятия.
– Над половин милион българи бегълци от страната.
– Провалена здравна реформа!
-Чадър над монополната и игнориране на битовата престъпност.
-Незаконни полети на авиоотряд 28.
-Незаконен износ на оръжия!
-Кредит от близо 30 млрд., пари които трябва да връща българския данъкоплатец!
-Провалени проекти за газопроводи, които щяха да донесат милиарди приход!
-Нелегално допускане на бежанци на територията на България!
-Геноцид и глад, престъпност и смъртност!
П.П. ОСТАВКА, СЪД И ПРИСЪДА!

Абе еййййй

2019.02.18 | 23:53

8

Ти,който си написал цял поименик от глупости и лъжи,си мноооого тъп !!!

Въййй

2019.02.18 | 19:38

4

много добре казано браво

Макето

2019.02.18 | 18:48

2

Вашиот Боко и нас сака да ни е..е. Ше стане като у Београда и у горна баня!

Възмутен

2019.02.18 | 23:02

6

Преференциите са обект на търговски сделки и престъпен клиентелизъм! Приемем ли политическия избор да се базира на купените преференции, с демокрацията е свършено!
Жалко за децата ни! Явно се налага да емигрират и да забравят за понятието "родина"!

Бандитите потриват ръце!

2019.02.18 | 23:18

7

Доволни сме, че се връщат преференциите! Сега отново ще пазаруваме гласовете на мързеливите малцинства и бедните пенсионери!
Ха-ха-ха!
Чупка веее!

2019.02.18 | 19:54

5

Валерко, стягай се за пенсия, стига ти толкова политика, показа, че за никакъв ..., ама никакъв, не ставаш.

Въййй

2019.02.18 | 19:37

3

Абе патриота,за теб народа да не е по напред,или вашето е говоренето пред действията. Патриот бил ,я погледни какво пише в тулковния речник с/у думата патриот

Добави коментар

Водещи новини