Каракачанов участва в Международната конференция по сигурността в Мюнхен, Федерална република Германия

  • 15 февруари 2019 14:10

  • 237
  • 1
Каракачанов участва в Международната конференция по сигурността в Мюнхен, Федерална република Германия
© Булфото (архив)

За втора поредна година министърът на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността участва в Международната конференция по сигурността, която започва днес, 15 февруари, в Мюнхен, Федерална република Германия.

В продължение на три дни, до 17 февруари, над 35 държавни и правителствени ръководители, повече от 50 министри на външните работи и на отбраната, множество представители на неправителствени организации, на академичните среди, бизнеса и експерти ще обсъждат предизвикателствата пред сигурността. Сред основните теми са бъдещето на европейската архитектура на сигурност и сътрудничеството в областта на отбраната.

В рамките на Мюнхенската конференция са предвидени редица срещи на министър Каракачанов, сред които с първия заместник-секретар на Държавния департамент на САЩ Андреа Томпсън, президента на Атлантическия съвет във Вашингтон Фред Кемпе, бившия министър на отбраната на САЩ Уилям Коен и федералния министър на отбраната д-р Урсула фон дер Лайен. В Мюнхен министър Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността ще проведе среща и с Мерилин Хюсън – председател, президент и изпълнителен директор на корпорация „Локхийд Мартин“.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
237 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ot dobrite

2019.02.16 | 02:17

1

...palya4o...totalen kaput...25 godini se pravi na politik i nakraya dostigna me4tite si v zalyazva6toto semeystvo na prodajnite banditi...gnusno prase...

Добави коментар

Водещи новини