Цветанов ще участва в конференция "Разказ за множество флангове: НАТО и нуждата от стратегия за Черно море" в Мюнхен

  • 14 февруари 2019 12:55

  • 208
  • 1
Цветанов ще участва в конференция "Разказ за множество флангове: НАТО и нуждата от стратегия за Черно море" в Мюнхен
© Булфото (архив)

Председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще участва в конференция на тема "Разказ за множество флангове: НАТО и нуждата от стратегия за Черно море" в Мюнхен.

Събитието се организира от Германската атлантическа асоциация, съвместно с държавното Канцлерство на Бавария в Мюнхен, като част от Мюнхенската конференция по сигурността. Конференцията е част от серията на високо ниво "Разговори по въпросите на сигурността в Принц-Карл-Пале".

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще участва в дебат заедно с министъра на отбраната на Румъния, командващия генерал на американската армия за Европа и грузинския външен министър. Встъпителни изказвания по темата ще направят д-р Флориан Херман - член на Ландтага, баварски държавен министър и директор на държавното Канцлерство на Бавария, Кристиан Шмидт - член на Бундестага, председател на Германската атлантическа асоциация и бивш федерален министър на земеделието и посланик Волфганг Ишингер -председател на Мюнхенската конференция по сигурността.

Последвайте канала на

Десислава Станева
208 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Цвък Молитвата

2019.02.14 | 13:06

1

Божичко!
Колкото повече ненавист и погнуса изпитва озверялият, репресиран и депресиран народ към този наглец,безсрамник,безродник, и предател, толкова повече той се пъчи и се натрапва навсякъде !
Анатема, Молитво!

Добави коментар

Водещи новини