Андрей Новаков за Венецуела: Не може постоянно да се снишаваме (видео)

  • 11 февруари 2019 08:21

  • 1096
  • 5
Андрей Новаков за Венецуела: Не може постоянно да се снишаваме (видео)
© БНТ

По-голямата част от страните в Европейския съюз признаха Гуайдо и съм щастлив, че българското правителство прояви характер и заяви своята позиция точно както трябва. Това каза в сутрешния блок на БНТ евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков.

Не може, когато има подобни казуси, постоянно да се снишаваме, заяви Новаков, като добави, че позициите на президента Радев като че ли се формират в чужбина.

Това е проблем, който Европейският съюз трябва да отстрани – или ще започнем да говорим на един глас, или ще трябва да се признае, че не е стигната необходимата за това точка на обединеност, подчерта евродепутатът от ГЕРБ.

Най-правилната позиция е за нанамеса, посочи евродепутатът от БСП Момчил Неков. Нека първо си оправим вътрешните проблеми, а след това да се заемем с международните. Трябва да се спазва политката за ненамеса и върховенството на закона, каза Неков.

Не може да се признават парламентарните избори във Венецуела, а да не се признават президентските. Това не е нормално. Не е нормално и Хуан Гуайдо да казва, че може да има военна намеса от САЩ, заяви още Момчил Неков.

По думите на Новаков не е нормално хората във Венецуела да мизерстват и много от тях да напускат страната. Не може да се остави ситуацията такава, каквато е в момента, категоричен е той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1096 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Гласоподавател

2019.02.11 | 13:00

5

А ти къде се беше снишил до сега, че те чуваме за първи път и то с чужда позиция която не съответства на интересите на България.

2019.02.11 | 11:59

4

Ейй, то било пълно с българчета ибрици. От тоя па до сега не сме чули една позиция , като представляващ България в Европа и сега ни изненада с креативното си изказване.

2019.02.11 | 10:07

3

72 % от българите подкрепят позицията на ген . РАДЕВ , а не на гъзоблизците от правителството на Мутрафона !

броо

2019.02.11 | 09:15

2

Абе вие евродепутатите, дето трошите сумати държавни пари, не разбирате ли, че трябва да защитавате интересите на България, не на САЩ, Русия, Австралия, НОВА Зеландия, или остров Тамбукту, Те другите си знаят интересите и си ги защитават. На вас ви плаща българския народ, и ще защитавате само неговите интереси, РАЗБИРАТЕ ЛИ, ИЛИ ДА ВИ ГО ПОВТОРЯ, ИЛИ НАПРАВО ДА ВИ СРИТАМ ЗАДНИЦИТЕ, ААА

Ей

2019.02.11 | 08:33

1

Той радев си е комунист и най вепе некомпетентен,масква му дърпат конците той е марионетка на Путин

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини