Маноил Манев разкри: Нинова е забранила БСП и ГЕРБ да сядат заедно в едно ТВ студио

  • 01 февруари 2019 08:33

  • 14321
  • 20
Маноил Манев разкри: Нинова е забранила БСП и ГЕРБ да сядат заедно в едно ТВ студио
© Кадър Нова телевизия

Депутатът от ГЕРБ Маноил Манев се възмути от смените, които направи с колегата си от БСП Александър Симов в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия. Всичко това е, обясни той пред водещите на „Здравей, България“, защото Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за им е забранила да са заедно с нас в едно студио.

По думите на Манев, Симов не е запознат с изнесените разговори от Елена Йончева, защото само двама – трима били наясно, а на него всичко му е преразказано и му е казано какво да говори.

Маноил Манев напомни, че за изнесените разговори Прокуратурата се е самосезирала веднага. „Прокуратурата ще разследва в подробностивсичко. Най – вероятно ще излязат факти от предишната работа на този Ангелов. Само да не се окаже, че той е човек на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на“, каза Манев.

„От ГЕРБ излязоха послания, а от конгреса на БСП – флашки и помии. Така избори не се правят“, завърши той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
14321 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар

2019.02.02 | 17:43

20

Нинова им забранява?!!!!. Те народни представители ли са или са представители на Нинова. Значи избранниците ви патат шефа какво да приказват.

????

2019.02.02 | 12:57

19

"Другарю" Манев,как мислите ,има ли нещо ОБЩО,някаква ПРИЛИКА между: "Ало,Ваньо.....!? и "Ало,Банов....!? ????

Димитър Кънев

2019.02.02 | 00:02

18

А бе Маноиле кажи в коя комунистическа кочина си израсъл.И плюеш на ляво и дясно.



Димитър Кънев

2019.02.01 | 23:43

17

А бе Манила я кажи от коя комунистическа кочина си израсъл и не плюс на ляво и дясно.

Социалистите заедно с eБановисти...

2019.02.01 | 10:06

5

Обидно и отвратително, почти всички седесарски студийни плъхове са престъпници или са станали професори с кypвенлък, като Богомил Бонев, от капитан от НМ - генерал и министър на седесарското МВР.

2019.02.01 | 18:34

16

Е па Богомил Бонев в този случай може да го похвали човек че каза истината за Йончева-камикадзе....Той поне не може да бъде упрекнат че е гербераст,та той си е комунистически кадър.Явно все още има и инакомислещи до които дългата ръка на Решетников през Нинова,Радев и Йончева,още не е достигнала.

2019.02.01 | 18:29

15

Ами когато не можеш или няма какво ново да кажеш и покажеш на младите изкарваш флашки и очерняш наред.Но хвърляш ли камък в лайната няма начин да не изпръскат и теб....Червените бабички може и да ти повярват но това което чакат, да им вдигнеш пенсиите и да им свалиш цената на хляба на 15стотинки, вече е изтъркано и няма да го обещаеш.Няма защото капитализЪма с който подменихте социализЪма е ваш модел и под ваш контрол.

2019.02.01 | 11:47

11

Всички сте еднакви сини ,червени , зелени , пенбени , леви десни майка ви да и .а ! Съсипахте тая държава

ИСТИНА

2019.02.01 | 17:30

14

ПОКЛОН ПРЕД ХИЛЯДИТЕ ЖЕРТВИ НА КОМУНИЗМ!!!Възмутена съм от простоумието на една личност, за когото/ято всички са еднакви. Моля, първо да се запознаете с историята. Цял живот са ни набивали в канчетата една фалшива история, което е притъпило мисловната дейност на застаряващото поколение. Щом не сте доволен, кандидатирайте се вие, надявам се ще е по-добре в Б-я.

2019.02.01 | 12:23

13

Има ли значение на кой е човек,вие вече управлявате над десет години и защо тогава го търпите и сте го назначавали от министерство в министерство,защо сега взехте да пеете в хор,че той рекетирал министри,защо ,как и по какви причини ги рекетирал , а те са си мълчали и защо никога вие не сте виновни,винаги Орешарски,който беше месеци на власт,много се объркахте нещо.Това че Нинова е забранила за студиата дали е вярно трябва да го докажете,но е факт,че вие изключвате от партията си всеки който има по различно мнение

БСП ВИЗИЯ за ОБИРА на БЪЛГАРИЯ

2019.02.01 | 12:03

12

всички който страдат от БСП кражбите от самото начало да сега.БКП/БСП Първо забранявахте на хората да ходят на черкви убивахте ги със атентати,след това дойде ЛукановБСП създаде червената мафия и разграби и распредели ЧЕРВЕНИТЕ БСП КУФАРИ,след това пак се докопахте до власта дойде ВИДЕНОВ БСП тогава ограбихте спестяванията на Българите фалирахте Банките нямаше откаде да си купим портокали като малки сме чакали с нетърпение да доиде нова година за да ни докарат изгнили портокали насипно с една газка хората се редяха за хлеб на опашки ,Распродадохте земите през станишково БСП време по морето и сега дойде време да строите и да хвърляте бомби.знаем много добре как са се случвали нещата,открадохте КТБ по орешарско БСП време и ся със мръсните пари съботирате България,но няма да ви се получат нещата ще лежите там където ви е мястото БСП КРАДЦИ

2019.02.01 | 11:39

10

Четете, https:// bit. ly/ 2WkKGQR, и ще разберете, какво значи комунизъм.

Добави коментар

Водещи новини