Караянчева: Няма никаква причина Боил Банов да подава оставка към момента

  • 30 януари 2019 18:19

  • 1433
  • 19
Караянчева: Няма никаква причина Боил Банов да подава оставка към момента
© Булфото (архив)

Не трябва да бързаме и да правим стъпките в медиите, преди да сме проверили фактите. Има съд и разделение на властите. Ще припомня случая с г-жа Коцева, чието име бе забъркано с автобусните спирки в Самоков. Съдът оправда напълно съпруга ѝ, но никой не спомена тази новина. Така петното остана върху името на г-жа Коцева, която е изключителен професионалист.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ председателят на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на по повод изнесените данни за корупция в министерството на културата от Елена Йончева. "Не виждам причина Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за да подава оставка. Няма обвинение, проверката ще е готова след 2 месеца. Да изчакаме и да видим. В ГЕРБ сме показали, че винаги сме готови да понесем отговорност, но към момента не виждам никакви реални причини г-н Банов да подава оставка. С изказванията си Елена Йончева вреди и разочарова хората. Дебатите в парламента също вредят. Не може от БСП само да търсят скандали и провокации", разкри Караянчева.

"Ние сме готови да понесем критики, но те да бъдат аргументирани. Каня президента да дойде в парламента чрез вас медиите. Според мен той няма представа и идея как работи Народното събрание и как се приемат законите. Приемането на един закон е дълъг процес, минава през обществено обсъждане, първо и второ четене в комисии, гласуване в пленарна зала. Защо президентът не участва в тези дебати, а чака законът да бъде приет и тогава налага вето? Няма нищо лошо неговите съветници да предложат своето мнение и оценка преди приемането на закона. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е президент и може по всяко време да ни посети. Няма нужда от официална покана. Липсата на комуникация между институциите е много лоша. Не приемам, че парламентът приема закони под давлението на Министерски съвет. Президентът има свои политически и идеологически възгледи и това е нормално. Аз имам усещането, че Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на има залитане към определена политическа сила. Ние не сме избиратели на Радев, но искаме той да бъде президент на всички българи и обединител на нацията. Неговият отчет беше продължение на новогодишната му реч - лиспа на конкретика, липса на факти и доказателства", добави Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и разкри още, че проф. Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то е поискал да бъде разпуснат ръководения от него Консултативен съвет по законодателството в Народното събрание.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1433 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
Умник Гюро

2019.01.30 | 21:51

18

Крадла Йончева е сериална крадла и измамница с народни пари. Тя ще бъде пожертвана от БКП/БСП-терористи, за да прикрие другите по веригата след нея: които са много по-големи риби от нея. Никой няма да се учуди, ако Крадла Йончева бъде ликвидирана от собствените си другари-терористи.

2019.01.30 | 23:00

19

тъпак-педал гюро

2019.01.30 | 21:20

17

Неприятна мутра ..

2019.01.30 | 19:33

16

8 % рейтинг - защо по- добре не замълчиш другарко ?

2019.01.30 | 18:58

15

Защо искате от опозицията винаги да са виновни,а вие винаги прави ,как с лека ръка нападате опозицията,президента и не виждате никаква вина при вас.Жалко за вас,че ръководите парламент с 7-8 % рейтинг,помислете това какво показва,че никой не ви вярва

2019.01.30 | 18:53

14

какво трябва да стане , та да е причина да подаде оставка.

tsvetan lazarov spasov 7406087068

2019.01.30 | 18:43

13

dvoen standart gerb se oplakvaha che celoto bsp se zastupva za kradlata elena a sega celia gerb se zastupvat za kradlioto boil e dobre zashto nikoi nese zastupi za onezi tri momcheta skoro kadeto gi hvanaha policai civilni i zashto sushtite policai loviat takiva mushmoli a ne kostiumiranite opravnici a

2019.01.30 | 18:30

12

И за Делянчо крещеше да не дава оставка

Как върви проверката,

2019.01.30 | 18:28

11

седесарски кaпyти.

Каратиквенска нека проверява,

2019.01.30 | 18:24

10

обаче вече ни има в новините на европейските ТВ-та с разкрития за корупция във властта. Безспорно е, че цяла Европа стиска палци на Елена Йончева, и там се напатиха от седесарските бандити.

Елена Йончева не е Надка синята кypва,

2019.01.30 | 18:21

9

за всяко свое обвинение срещу седесарската пикоч е събрала неопровержими доказателства, тя е опитен журналист и знае как се доказва теза. СДС-прокypaтурата проверява защото търси начин да измъкне тъпите Тикви от поредния скандал.

Добави коментар

Водещи новини