Цветанов в Пловдив: Заедно сме по-силни (снимки)

  • 19 януари 2019 14:25

  • 1114
  • 15
Цветанов в Пловдив: Заедно сме по-силни (снимки)
© ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов  взе участие в първата за България градска молитвена закуска, която събра днес в Пловдив представители на много етноси и религии, общественици, политици от различни партии, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Заедно сме много по-силни и можем да преодоляваме по-лесно препятствията пред нас“, подчерта Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и допълни: „В тази зала присъстват много хора със своите различия, но които изповядват ценности, които ни правят по-силни и полезни за обществото. Прекрасно е, че началото на тази инициатива съвпада със старта на домакинството на Пловдив като Европейска столица на културата“.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа подчерта, че при срещите си с посланици и дипломати те дават само положителни оценки за домакинството и откриването на това домакинство. „Фактът, че се очакват около 2 милиона посетители, означава, че градът става все по-привлекателно място за хора от цял свят, които да се заредят с вашия позитивизъм“, каза още той.

„Днес имаме шанса да поставим начало, което да се превърне в традиция“, заяви символичният домакин на срещата инж. Иван Тотев. „Понякога забравяме, че нещата, които ни обединяват, са повече от тези, които ни разделят. Затова събития като това са изключително важни, особено във важната за града ни 2019 година, в която сме си избрали мотото ЗАЕДНО“, допълни кметът на Пловдив.

Всички присъстващи поздравиха за инициативата Мария Каназирска и за възможността чрез нея да бъдат изградени нови мостове. "Пловдив е пример за етническа толерантност и взаимоуважение", подчертаха в изказванията си и представителите на арменската общност в града д-р Анави Кеворкян, на еврейската инж. Светлозар Калев, на мюсюлманската Ахмед Пехливан.

Сред присъстващите на събитието бяха бившият министър-председател на България Филип Димитров, бившият кмет на Пловдив д-р Иван Чомаков, председателят на Българския лекарски съюз и много други.

Доц. д-р Нарцис Калева обяви дарителска кампания за набиране на средства за строителство на нов педиатричен и онкохематологичен комплекс в УМБАЛ „Св. Георги“. Открита е дарителска банкова сметка и е поставено началото на кампания за изпращане на дарителски sms-и на латиница DMS KLINIKA на номер 17 777.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1114 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
Дядо Добри

2019.01.23 | 19:30

15

Цвък Молитвата,като му дойде времето да го издирват,няма да му се налага да се крие като братя Галеви и Мето Илиенски чак по Африка,защото има шест апартамента в София и каща в гората на село Шума.

2019.01.20 | 11:23

14

Цветанов кога ли яде у дома си,закуска и вечеря в Пловдив,обяд сигурно на другия край на България,а неговото единни е само на думи,делата му показват друго -омраза и злепоставяне на всеки ,който не е с ГЕРБ,защо не смее да и дума да каже за проблема с ромите,по всички други въпроси имат позиция,за тази мълчат

ХА ХА ХА ХА

2019.01.20 | 10:41

13

Търговския агент за Ф16

2019.01.19 | 18:55

10

БИЙ, БИЙ СОЦИАЛИЗМА, БИЙ, БИЙ, БИЙ

2019.01.20 | 09:36

12

БИЙ, БИЙ И Е Б И ДЕЖУРНИЯТ ТРОЛ ДЕНОНОЩЕН ДЖЕНДЪР ИЗЯВЕН ДУХАЧ СПЕРМОЯД!

2019.01.19 | 22:52

11

За кой ли път в сайта"Новини.бг" не се публикуват мнения,които не са на същото мнение по гореизложеното и имат смелостта да критикуват управляващите,но когато си опериран от рак и имаш нужда от добро и бързо лечение,това да чакаш дарение за строеж на комплекси как ви се струва?

2019.01.19 | 18:09

9

Миналата седмица имахте молитвена вечеря за културното събитие на Пловдив,днес молитвена закуска, но не разбрахме,кои сте заедно "Герб и още Герб" и дали няма да има пак някакви баснословни суми за "посрещане на гости",какво да кажат посланиците ,че това откриване беше пълен провал,възпитанието им не го позволява,а за Тотев и Цветанов мнението на гражданите на града и гостите им нищо ли не значи,защото те са на различно от това на посланиците

2019.01.19 | 17:47

8

Давали положителни оценки на откриването !!! ХА ХА ХА !!! по- голяма глупост от тая не бях чувал !! Кое по точно беше положително другарю физкултурник ????

2019.01.19 | 17:42

7

Заедно сме по- силни да крадем !

И заедно и поотделно сте седесарски плъхове,

2019.01.19 | 17:32

6

народът става все по-силен и ще ви завре там където ви е мястото.

Ах,Наглец,Наглец!Няма ли да мирясаш скоро ?

2019.01.19 | 16:29

5

Цецо Силата няма начин да не е силен с шест апартамерта!
На умник ще ми се прави!
Заради Цецо Силата преди години удариха на подигравка Веселин Маринов по повод "Родната полиция ни пази ",след време пак заради този Наллец публиката половин час псува и освирка Силви Вартан.А с тази "молитвена закуска "бас държа,че ще изака поредното смрадливо вайно.

Добави коментар

Водещи новини