Бат Сали: Милиарди са източени за интеграция на ромите, но интеграция не виждаме

  • 18 януари 2019 08:00

  • 1520
  • 7
Бат Сали: Милиарди са източени за интеграция на ромите, но интеграция не виждаме
© Нова телевизия

Няма частно енерго в Самоков – не е имало преди, няма сега, няма да има и в бъдеще. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия бившият депутат от ДПС Александър Методиев, известен като Бат Сали.

В Самоков, с помощта на кмета и по моя инициатива, се направи проект за ново захранване. От 4-5 години в ромския квартал няма нито една постройка с незаконна партида, и хората там си плащат тока всеки месец. Нека във Войводиново да последват примера на самоковци, заяви Методиев.

Както искаме оставката на вицепремиера Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, така ще поискаме и тази на кмета на Войводиново, обяви бившият депутат. Причината за настояването кметът да се оттегли от поста си била, че той е допуснал разширяването на ромското гето в пловдивското село. Това е политика, с която се манипулират нашите цигански гласоподаватели за купуване на гласове, посочи Методиев.

Не знам дали в България има ромски барони, но има неофициални лидери, които помагат за развитието на ромската общност и търсят съдействие от държавните институции, за да бъде добре развито ромското общество, коментира Бат Сали.

Призовавам прокуратурата да се самозира за злоупотреби с парите от ромската декада, ромското включване, защото те не са достигнали до обикновения ром. Милиарди са източени за интеграция, но интеграция не виждаме, подчерта Александър Методиев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1520 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Умник Гюро

2019.01.18 | 18:29

7

Сега милиардите ще свършат. Всичкото циганин марш обратно в Индия... или за сапун.

В какво мангалите виждат интегрирането?

2019.01.18 | 08:09

1

Само образованието може да промени тези примати, не парите! А образованието е безплатно, защо не ходят на училище? А парите които се дават, отиват д джобовете на тези тартори като този наглец! Кой имаше частно енерго и продаваше ток на циганите, точно този мангал!

Без да го образоваш, как да го възпиташ?

2019.01.18 | 10:27

6

А за това, че бягат от училище, питай Цар Бойко първи! Той е по реда в държавата!

питам се

2019.01.18 | 09:35

5

Какво образование какви пет лева ?Сутрин ходят за безплатната закуска ,до обяд изчезват в гетата ,а за обяд отново са в училищата .Даскалите го знаят ,но си треперят за местата .Сбъркана и безотговорна работа.как ще се интегрират след като от малки знаят ,че има безплатен обят и никои нищо не може да им каже ?



Никола

2019.01.18 | 08:46

3

За какво училище говориш?Там децата ходят да УЧАТ не да се ВЪЗПИТАВАТ.На тях им трябва ВЪЗПИТАНИЕ това което родителите им трябва да им дадат.Но тях не ги е грижа.Затова повечето цигани да не кажа всички за едни и същи-крадци,рекетьори,убийци т.н.

Иван

2019.01.18 | 09:30

4

Смърт за гнусната мангалска престъпна сган

ЯЯ

2019.01.18 | 08:13

2

Този ли беше с частното "енерго" ? Той най-малко е заинтересован от интеграцията на циганите , защото ще му умре престъпния бизнес .

Добави коментар

Водещи новини