Нинова събра всички областни председатели на БСП

  • 17 януари 2019 16:20

  • 2017
  • 4
Нинова събра всички областни председатели на БСП
© БСП

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за събра всички областни председатели на БСП за старта на новата политическа година, съобщиха от пресцентъра на партията.

С представителите на структурите от цялата страна се обсъждат задачите пред партията за 2019г, предстоящите европейски, местни избори, както и възможни предсрочни парламентарни избори. "Ние сме първата партия в България, която излиза с платформа за Европейските избори. Веднага след като Конгресът я приеме, тя трябва да се представя и обяснява на хората. Тези избори са важни, не само защото ще предопределят промяната в Европа, но и защото при наша победа, ще сложат край на статуквото в България, на правителството на Борисов и ще дадат възможност за промяна и тук", заяви Нинова.

Във връзка с предстоящите местни избори беше обсъдено - как Визия за България да бъде разработена във визия за всеки регион и община. Да се представят начините за решаване на наболели местни проблеми - изиска ръководството от областните структури. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за представи готовността за старта на Българска свободна телевизия. Тя започва излъчване преди Конгреса, който ще се проведе на 26.01.2019 г.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2017 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.01.18 | 09:17

4

Нинова и тоя път излъга партийните велможи по места .Ти водиш партията към окончателно разпадане Ти си син костовски приватизатор/бандитска кражба на държавно имущество /Ти просто пиар си на ГЕРБ за да не се случи пре3ждевременни парламентарни избори.Залъгваш само функционалните негграмотни и млади неопитни партийни пиленце по места .

Умник Гюро

2019.01.17 | 17:34

3

Курнелия Решетникова-Импексова и партизаните... пардон областните комунисти-терористи се стягат за поредна подривна акция срещу законността в България.

2019.01.17 | 16:57

2

Събрала ги е на конспиративна среща на тема как пак да започнат да клатят Х.уя на правителството!

презрян от комунягите парий

2019.01.17 | 16:29

1

БХ --боли ме хея , че червената кал щяла да има конгрес и искала да го излъчи по собствената си червена диария , наречена ТВ ! Те са тръгнали за сметището в Суходол и връщане няма .

Добави коментар

Водещи новини