Депутат с подробности, защо БСП изпрати сигнал до ЕК за концесията на летище София

  • 16 януари 2019 16:25

  • 655
  • 3
Депутат с подробности, защо БСП изпрати сигнал до ЕК за концесията на летище София
© Нова телевизия

От БСП подадохме сигнал, защото според нас управляващите нарушават конкурентността на концесията на летище София. Юристите ни са описали в 28 страници подробно сигнала, като според нас се представя нерегламентирана финансова помощ на концесионера от държавата. Това заяви Димитър Данчев от БСП в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия относно концесията на летище София

"Смятаме, че условията възпрепятстват държавата да изгради ново летище. Така се ограничават възможностите за увеличаване на инфраструктурата", каза още той. 

"Нека се спре концесията, докато ЕК не се произнесе по случая. От БСП не сме срещу концесията на летище София. Държавата не трябва да предоставя летище София за над 35 години обаче", допълни депутатът от БСП. 

"Ако държавата откаже да отдалечи терен, то тогава трябва да обезщети концесионера", завърши Димитър Данчев. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
655 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Умник Гюро

2019.01.16 | 18:14

3

Терористите от БКП/БСП са най-голямото зло в историята на българския народ. Тази предателска партия води война срещу независима Велика България вече повече от 100 години.

м

2019.01.16 | 16:36

1

Всичко е точно! Подработено предварително от царския и гепаджийски айдук - Ивайло Московски!

Уффф

2019.01.16 | 17:37

2

Боже,колко си умен!!!И отде ви намира кире контрабандата такива???И депутани,и лайноразносвачи!Боже ,боже!!!От нужника позитански ще да е!!Само там има такъв смрадлив материал

Добави коментар

Водещи новини