Общински съветник от ГЕРБ подкрепи благотворителна кампания в помощ на многодетно семейство

  • 03 януари 2019 10:12

  • 470
  • 1
 Общински съветник от ГЕРБ подкрепи благотворителна кампания в помощ на многодетно семейство
© ГЕРБ, пресцентър

В помощ на многодетно семейство беше организирана благотворителна кампания, в която се включи и общинският съветник Марица Гърдева, председател на групата на ГЕРБ във варненския местен парламент, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ – Варна.

Инициативата, стартирала в навечерието на Новата година, подари надежда на родители от созополското село Зидарово и техните девет деца. Марица Гърдева осигури необходимите на учениците зимни обувки, а също и хранителни продукти от първа необходимост.

Благотворителната акция, подкрепена от мото клуб „Вокил” и спортен клуб „Вокил”, както и от други варненци, се проведе в отговор на отправения чрез медиите зов за помощ на многодетната майка.

„Благодарение на съпричастността на хората, които откликнаха на този призив, осигурихме хранителни продукти, дрехи и обувки за децата, събрахме и финансови средства, така че семейството да покрие най-неотложните си нужди. Днес към Зидарово потегли автомобил, натоварен с необходимата за децата и техните родители помощ. Чрез нашата приятелски подадена ръка се надяваме да върнем вярата им в доброто и в чистосърдечната човешка взаимопомощ”, посочи Марица Гърдева.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
470 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Незабравка

2019.01.03 | 12:22

1

С откраднатите от нас пари!

Добави коментар

Водещи новини