Корнелия Нинова: Нямаме грам доверие в ДКЕВР (видео)

  • 18 декември 2018 14:36

  • 1939
  • 15
Корнелия Нинова: Нямаме грам доверие в ДКЕВР (видео)
©

Един от най-важните въпроси са растящите цени на ток, парно, газ, вода, а оттам и на цените на всички стоки.

Нямаме грам доверие в ДКЕВР.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за по време на пресконференция. Взимате последните стотинки от джоба на хората. Изправяте пред невъзможност български граждани да ползват елементарни услиги, като топла вода, посочи Нинова.

Настояваме за пълна информация относно собственика на Юлен, кога го е придобил, какво му е отношението към концесията, заяви Крум Зарков от БСП.

Трябва честност от страна на държавата, каза той.

От БСП повдигнаха въпроса и за създалата се остановка в страната в резултат на последните метеорологични условия. Лоша степен на координация и липса на техниха по време на почистването на засегнатите участници, изтъкнаха от БСП.
Българските граждани не се движат само по магистралите, напомнят от БСП.

Те призоваха контролните органи да предприемат всичко необходимо, за да се чувстват българските граждани спокойни.

Всеки, който има смелостта да каже истината за управляващите, буквално бива смачвкан, посочиха от БСП. Вместо да е под домашен арест, Ценко Чоков си пие с авери, дадоха пример от БСП.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за коментира глобата от 77 милиона за БЕХ.
Ще поискаме официален отговор от Европа, искано ли е от нас да си приватизираме мрежата - кога, къде и на кого са поставяли условията за приватизация.

На първо време искаме да изясним това, заяви Нинова.

Тя отправи призив към Борисов - така както е решил да не се приватизира за Булгартрансгаз , така всички стратегически обекти да не бъдат приватизирани. Да спре веднага например концесията на летище София, да не се дават за концесия плажовете на България, подземните богатства, заяви лидерът на БСП.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1939 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
ПЕТЬО

2018.12.22 | 16:30

15

На седесаро-герберските ликвидатори на България след 1992 год. , пак Жан Виденов им е виновен . Този ,когото / като Орешарски / същите тези свалиха незаконно още на втората година. Сега и двамата са виновниците за всички беди. Забравихте ли ,защо бяхте изритани на сметището ? Защото ликвидирахте Държавата най официално , с Президентски Укази от 1992 г. на Желю Желев -Председател на СДС ! ХОРАТА ДА ГИ ЧЕТАТ - ИМА ГИ В ИНТЕРНЕТ.

2018.12.19 | 10:59

13

Нямаш грам доверие, казваш, а питаш ли се дали някой има грам доверие към теб - експерт приватизаторка, зам. министър при Костов, а днес-ръководител на комунистите. Кой би повярвал на подобно чудо? Може би някоя изкуфяла бабичка. За мен няма съмнение, че истината изобщо не те интересува, защото водещо за теб е ефектът от манипулацията. Лъжеш на всяка крачка.

2018.12.19 | 11:15

14

Нещо не разбирам: експерт приватизаторката (умело и тихо забогатяла при приватизацията) сега призовава да няма приватизация? Може би, за да има какво да приватизира, ако докопа властта? Приватизацията е сфера, която тя познава отлично! Експерт е. По отношение на властта - от вас зависи. Комунистите и турците отдавна точат лиги. Опичайте си ума, хора!

Умник Гюро

2018.12.18 | 22:08

12

Претъпникът твърди, че не вярва на никого! Ама разбира се, БКП/БСП-терористи отдавна се е разкрила като партия на Сатаната. Нали болшевизмът е създаден от юдеите-масони: верни служители на Ваал и Дявола. Мамка ви, долна -комунистическа! Вън от България, изчадия адови!

2018.12.18 | 15:57

4

Тия мускитари да кажат какво става с протестите ,беднотията ,стандарта на живота ,със здравеопазването ,образованието ,корупцията правораздаването ,с разпада на държавата ,с ограбването и пр . пр.Народа не иска констатации ,анализи ,празни приказки , а радикални действия за решаването благосъстоянието на хората

2018.12.18 | 19:27

11

Ако не беше толкова неграмотно бих се съгласил с теб

Левият завой забранен!

2018.12.18 | 18:49

10

НЯМА КРАЙ НА НАГЛАТА ПАРТИЗАНСКО-ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ, ТРЯБВА ДА ВИ ГО ПРИЗНАЯ ФАКИРИ СТЕ!!! НИЕ ОЩЕ ВЛАКОВЕ ВЗРИВЯВАМЕ, В СЛУЧАЯ ДКЕВР, САМО ЧЕ УНИЩОЖАВАМЕ БЪЛГАРСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ. ТО НЕ БЕ ЗДРАВЕ, ПОЛИЦИЯ, ЛЕКАРИ, УЧИТЕЛИ, ОБЩИНА И РЕЗУЛТАТА НЕ ЗАКЪСНЯ БИЯТ ЛЕКАРИ, ПОЛИЦАЙ, УЧИТЕЛИ, КОНТРОЛЬОРИ СЕГА МОЖЕ БИ И ДКЕВР-И. КАЖЕТЕ ЧЕ НЯМАТЕ ДОВЕРИЕ И ДРУГИ ВАЖНИ ИНСТИТУЦИИ И ДА СРИНЕМ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА. И ТОВА ГО УМЕЕТЕ НАЙ-ДОБРЕ!! НЕ ЗНАМ ПО ТОЗИ НАЧИН КОЙ ЩЕ ИМА ДОВЕРИЕ В ТЕЗИ ИНСТИТУЦИИ, НЕЗАВИСИМО КОЙ ЩЕ УПРАВЛЯВА!!!

гост

2018.12.18 | 17:47

9

Крадеца вика ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА -----Всички пърдите в едно гърне бе.....махайте се всички. Трябва да се сложи край на тая порочна система.

асд

2018.12.18 | 16:59

8

тия цървули в коя държава оперират??? не виждам българското знаме. има някакво чуждо.

Умник Гюро

2018.12.18 | 15:12

2

Претъпникът твърди, че не вярва на никого! Ама разбира се, БКП/БСП-терористи отдавна се е разкрила като партия на Сатаната. Нали болшевизмът е създаден от юдеите-масони: верни служители на Ваал и Дявола. Мамка ви, долна -комунистическа! Вън от България, изчадия адови!

2018.12.18 | 16:41

7

Чети бе "умнико", чети, а после дращи!
Не псувай вожда си, и той е комунист - напусна пожарната за да не си върне партийния билет!

2018.12.18 | 15:21

3

БСП Нинова и подпогите около нея .С приказки няма да стане.Застанете начело на хората и поведете към справедливост ,законност и отговорност , не да казвате ние ги подкрепяме , а нищо общо нямаме с протестите .Глупаци сте вие комунягите ,за това хората не ви вярват или Нинова ви води към ББи му дига рейтинга му с псевдо опозиционното говорене и реване

Оти се косите?

2018.12.18 | 16:35

6

Всичко се решава со кроце, со благо и со доста кютек!

Еее

2018.12.18 | 16:21

5

Доверие само на Импекса за да отмъкне каквото може заедно с кире контрабандата

Добави коментар

Водещи новини