Каракачанов: Нашата задача е да изхраним българския войник (видео)

  • 12 декември 2018 11:12

  • 1428
  • 2
Каракачанов: Нашата задача е да изхраним българския войник (видео)
©

Не трябва да чакаме подобни неща като стрелбата във Франция да се случат и тук. Това заяви военният министър Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността на брифинг в Министерски съвет.

Нашата задача е да изхраним българския войник и те да са доволни, престъпление би било да оставим българските войници гладни. От три години оплаквания от храната няма, коментира още той.
Обувките ще бъдат качествени, увери военният министър.
Дадени са допълнително средства на ВМА, също така на служба Военна информация, посочи Каракачанов.

Тази година освен увеличението на заплатите на военнослужещите, извън бюджета, който беше предвиден са отделени тези 238 милиона лева, целево за възстановяване на способностите на българската армия за изпълняване на нейните задължения.

Не се стигна до по-сериозни последици. Инцидент като инцидент, коментира той случката с кацналия аварийно самолет на авиокомпания България ер, във Виена.

Генерал Мутафчийски от ВМА , заяви, че от 1 януари 2018 г, ВМА няма текущи дълговете. Така 9 млн. лв., които са  спестени са реинвестирани.
С тези 10 милиона, които отпуска правителството ще направим ремонт на още 4 клиники, ще обновим операционните зали, които използваме при трансплантации на черен дроб, заяви шефът на ВМА.

Последвайте канала на

Novini.bg
1428 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Войникът

2018.12.12 | 13:18

2

Каракачанов се оказа един от малкото читави министри на войската в последните години. Жив и здрав да е и все така мъжки да действа. Само трябва да се оттърси и от паразитите около него!

2018.12.12 | 11:27

1

Как ще ги изхраните като крадете от дажбите им ли ?????

Добави коментар

Водещи новини