Промените в Изборния кодекс влизат в парламента

  • 11 декември 2018 19:30

  • 942
  • 1
Промените в Изборния кодекс влизат в парламента
© Novini.bg

Парламентът ще гласува на първо четене предложения за промени в Изборния кодекс. Това предвижда проектопрограмата на депутатите за тази седмица.

Очаква се народните представители да разгледат на второ четене промени в Закона за радиото и телевизията и в Наказателния кодекс.

Предвижда се парламентът да гласува на първо четене промени Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия, в Закона за българските лични документи, в Кодекса за социално осигуряване и в Закона за финансовото управление и контрол в публичния сектор. 

Очаква се в четвъртък депутатите да гласуват на второ четене промени в Закона за Българската народна банка и в Закона за прилагане на Общата организация на пазарите на земеделски продукти на Европейския съюз. В проектопрограмата е и първо четене на промени в Закона за устройство на територията. 

За петък се предвижда първо четене на промени в Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество, а след това традиционният парламентарен контрол.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
942 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Панчев

2018.12.11 | 21:14

1

Ако не гласуват Закон за прибиране на оръжието /законно и незаконно/ в срок до един месец ,значи всички са вътре в далаверата с продажба и носене на оръжие !Същото трябва да стане и с нетрадиционното оръжие на ловците. Да останат само с двуцевките -никакви карабини , автомати ,лазерни мерници и други екстри. Изтрепаха животните с тях. На едно дете да дадеш такова оръжие и то ще убива животинките.

Добави коментар

Водещи новини