Мая Манолова: Битката на майките от палатката даде добър урок

  • 07 декември 2018 08:16

  • 965
  • 4
Мая Манолова:  Битката на майките от палатката даде добър урок
©

Нека да се зарадваме на тази победа. Успяхме да ги убедим след 7 месеца протести, оставки и обиди. Вчера единодушно парламентът прие закона за личната помощ. Това заяви омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на в сутрешния блок на БНТ.

Тази битка на майките от палатката даде добър урок, тази кауза и изтрадана победа трябва да са обица на ухото на всеки властимащ, че трябва да чува хората. Тя благодари на всички участвали в процеса за приемането на закона.

Опитът за реформа в ТЕЛК вече започна, припомни тя. По думите й трябва истинска и дълбока реформа. Вече се водят разговори със здравния министър по темата как трябва да изглеждат телковите решения, посочи тя. Тя се надява, че този процес ще върви по-лесно.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
965 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
наблюдаваща

2018.12.07 | 12:02

4

Може би поведението и се дължи на критическата или пък липсата на истински мъже.
Няма ли мъже в тази Държава,бре!? Или всички вече сте джендърмеристи!?

Умник Гюро

2018.12.07 | 09:46

3

Интересно кого Мая Манолова успя да победи? Българското правителство успешно помогна на майките и добри закони бяха приети. Но срещу тайното финансиране на БСП/БКП-терористи от руските тайни служби за подривна дейност победа все още няма. Та срещу кого точно воюва Мая Галева: срещу законнотот българско правителство, което и плаща заплата, или срещу комунистите-терористи!

2018.12.07 | 09:06

1

Като няма мъже в тая изпедерастена държава жените се хванаха освобождават от седесарското иго.

Иво

2018.12.07 | 09:15

2

Евала на Манолова! Ама стига и ти с нова "седесарско" че ми писна вече! Както седесарите така и всички други окрадоха и разпродадоха държавата.

Добави коментар

Водещи новини