Умее ли депутатът от БСП Попов да чете, или вече и измислиците стават бронебойни патрони срещу врага?

  • 28 ноември 2018 20:17

  • 1019
  • 7
Умее ли депутатът от БСП Попов да чете, или вече и измислиците стават бронебойни патрони срещу врага?
©

За минути изчезнаха дописки срещу Десислава Атанасова, Делян Добрев, Красимир Велчев и Антон Тодоров, цитиращи “разкритията” на сайтове, които сами предупреждават, че са издания за фалшиви новини и не разполагат с журналисти

Дали ще е удар по свободата на словото, ако МВР провери кои са собствениците на “Вале нюз” и informiran.net? Схемата наподобява сайта “Опасните”, но дали той се е събудил под друго име?

Абсурдни сайтове пускат абсурдни разкрития, като предупреждават изрично, че са издания за фалшиви новини и не разполагат с журналисти, които да проверяват фактите.

За депутата от БСП Филип Попов анонимните “Вале нюз” и informiran.net са достоверни медииq чрез които може да бъде атакуван врагът.

Те твърдят, че Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, Делян Добрев, Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на и вече бившият народен представител Антон Тодоров са получили жилища и офиси в комплекс “Царско село” и други в столицата.

Минути след като 36-годишният видински депутат Филип Попов обяви в кулоарите на парламента от името на БСП, че “внасяме искане с настояване Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) да се сезира и да провери публикациите в медиите по отношение на апартаментите” на четиримата политици от ГЕРБ, сайтове, които бяха цитирали фалшивите новини, ги изтриха.

Всъщност депутатът Попов, без да назове медиите, цитира публикации в сайтове, чиито анонимни собственици сами са написали, че са за фалшиви новини.

За първи път “разкритието” се е появило в блога на 4udoslav, показа проверка на “24 часа”. “Да разгромим корумпираната власт със слово (не непременно с истини)” е девизът на този блог, който е изписан на страницата.

Последвайте канала на

Novini.bg
1019 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2018.11.28 | 20:34

1

Изглеждат толкова жалки.....
Арогантни, безскрупулни, лъжливи....
Как, как да позволим да дойдат отново на власт?

верно

2018.11.29 | 00:27

7

Изглеждат толкова жалки, арогантни, безскрупулни, лъжливи, а наш'те не изглеждат, а са къде, къде по истински!

Как, как да позволим да дойдат отново на власт, като ще секне кльопачката?

верно

2018.11.29 | 00:26

6

Изглеждат толкова жалки, арогантни, безскрупулни, лъжливи, а наш'те не изглеждат, а са къде, къде по истински!

Как, как да позволим да дойдат отново на власт, като ще секне кльопачката?

2018.11.28 | 23:22

5

Жалки са. Толкова са залепени от злоба и жажда за власт че сами се разобличават. А народа отдавна го е казал "Който копае гроб другиму, сам пада него." и.още "Рибата се вмирисва от главата.".. В този случай каквато председателката на партията г-жаЛъжа-Нинова, такива и депутатите и.

Умник Гюро

2018.11.28 | 21:22

2

Комунистите са много учени... Всички са ходили на училище, а някои даже са завършили в Москва! Комунистите са най-учените хора в България!

Простака Гюро

2018.11.28 | 23:05

4

"Умник" Гюро - гъзът
отново направи : трррррът !
Ха ха ха

Гюро

2018.11.28 | 23:01

3

Братовчеда горе е олигофрен от раждането си . Глупостта му е пословична , затова не го вземайте насериозно.Има си комплекси от заболяването , и за това се представя за умник.Когато болестта му се обостри веднага го прибират в Карлуково.

Добави коментар

Водещи новини