Бойко Борисов ще бъде на официално посещение в Мароко

  • 28 ноември 2018 15:22

  • 700
  • 3
Бойко Борисов ще бъде на официално посещение в Мароко
© Министерски съвет (архив)

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще бъде на официално посещение в Мароко на 29 и 30 ноември. В рамките на визитата българският премиер ще се срещне с министър-председателя на Кралство Мароко Саад Еддин Ел Отмани. По време на разговорите ще бъдат обсъдени двустранните отношения и новите възможности за сътрудничество в различни области от взаимен интерес.

В Рабат българският премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще разговоря с председателя на Камарата на съветниците (Горната камара) в мароканския парламент Абделхаким Беншамаш. След срещата министър-председателят Борисов ще изнесе лекция за ролята на България за европейската интеграция на страните от Западните Балкани по време на нашето първо председателство на Съвета на ЕС. Предстоящата визита на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в Рабат има важно значение за активизиране на политическия диалог на най-високо равнище и за насърчаването на обмена по линия на секторното сътрудничество с акцент върху сигурността, търговско-икономическите отношения и инвестициите.

В делегацията, ръководена от премиера Борисов, са вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на, министърът на труда и социалната политика Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г.  и министърът на икономиката Емил КараниколовЕмил Караниколов Емил Караниколов е министър на икономиката. Роден е на 3 юни 1980 г. През 2001 г. завършва право в, предадоха от пресслужбата на правителството.

Последвайте канала на

Владимир Василев
700 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.11.28 | 19:51

1

В Мароко не са ли канибали?

2018.11.28 | 20:28

3

Свинско не ядат но овче много обичат, затова не ходи там.

2018.11.28 | 19:51

2

И да са, те не ядат свинско!

Добави коментар

Водещи новини