Каракачанов: Няма как водаческото място в листата за евроизборите да е цена за коалицията

  • 24 ноември 2018 21:00

  • 1249
  • 2
Каракачанов: Няма как водаческото място в листата за евроизборите да е цена за коалицията
© Булфото (архив)

"Не може да има такава цена. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа не би поставил така въпроса. Ние сме се събрали да правим коалиция, а не някой да бъде някакъв. Ние трябва да свършим нещо полезно и да дадем алтернатива на патриотично и национално мислещите хора в България. Такъв въпрос  "или, аз или никой", аз не бих го направил никога надявам се, че и моите колеги няма да направят подобен ход", каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов", вицепремиерът Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността на въпрос дали цената за запазването на коалицията може да бъде мястото във водаческите листи за европейските избори. 

„Не се нуждая от отбрана от коалиционните си партньори, но България се нуждае от Министерство на отбраната. Въпросът с моята оставка, поискана от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, до колкото разбрах беше някакво негово творческо хрумване. Той имаше аргумент, че това би заздравило коалицията, но в интерес на истината,на  тези два коалиционни съвета, които направихме, този въпрос не беше повдигнат от него” , каза вицепремирът.

Цялата ситуация около нашата коалиция, въобще не е хубава, защото вместо да седнем и да разговаряме като нормални хора, ние си говорим през медиите. Не аз, защото никога не съм си позволил да правя забележки на мои колеги, или да им давам акъл през медиите, но тази практика е глупава и порочна и до нищо добро не води. Сега се надявам, че след като Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 се върна в парламента, диалогът ще се възобнови и коалицията ще се заздрави. Аз никога не съм имал проблеми, ако трябва тримата лидери да седнем и да говорим, каза още той.

Имаше откровен донос от една бивша чиновничка на Министерство на правосъдието- Катя Матева. По времето на Орешарски, тя се опита да промени българската държавна политика, която е водена от 1991 година, а именно, че на етническите българи от Македония, Сърбия, Молдова и страните от западните покрайнини, се дава българско гражданство. Катя Матева унищожи 14 000 преписки на българи от Македония. Същата тази дама, която се опитва да доказва, че македонците са българи, нещо, което отдавна е доказано и е национално предателство. Фактите от вчера показват, че тезата на ВМРО е права- тази жена обслужва чужди интереси. Вчера, същата тази дама, беше наградена от кмета на Босилеград за заслуги, а него всички го знаят, че е три мандата кмет и мачка българите. Той прокарва сръбската политика за асимилация на българското население. Аз няма да оставя нещата така, защото няма да си позволява един чиновник да излиза да пише доноси , категоричен беше Каракачанов относно операцията за Агенцията на българи в чужбина.

Не се притеснявам от проверки на ДАНС, защото в този пет годишен период, в миналия мандат, председателят на агенцията за българите в чужбина беше Борис Вангелов, който ВМРО е определило за там. Този човек е един от рядко почтените хора в българският парламент. Аз мога да се подпиша за него, ако в себе си съм сигурен на 99 процента, в него съм 100. Именно по неговор време се въведе графологична експертиза. Той беше и човекът, който установи, че Катя Матева пробутва етнически турци, за да получават българско гражданство, заяви вицепремиерът относно проверката наредена от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в ДАНС.

Познавам новият вицепремиер Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и, откакто е началник на кабинета на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Това е неговата кандидатура. Той обсъжда кандидатурите със своите колеги от парламентарната си група. Когато той дойде и каза, че това е неговото предложение, кандидатурата му беше една. В края на краищата те са в правото си. В споразумението ни с ГЕРБ, пише, че всяка една партия в коалицията, може да смени вицепремиер, министър, или друг член на изпълнителната власт, като предложи на негово място друг. Тоест, неговото право, аз съм го уважил. Когато аз реша да се оттегля, който предложа, г-н Симеонов и г-н Сидеров са длъжни да го подкрепят.  Ако видите биографията на тази жена, ще видите колко професионална подготовка има.  Можех да кажа „не ми харесва”, ако кандидатурата не ставаше, каза още Красимир Каракачанов

"Това, че от "Атака" не подписаха за кандидатурата на Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и, не е пример за подражание. Никой не е оспорвал някое от техните предложения. Мислите, че ако се бяхме понапънали, нямаше да намерим кусури на някой от техните кандидати за нещо ли? Областни, заместник областни управители, има "Атака", няколко броя. Можехме, но целта не е да се заяждаш с партньора си", каза вицепремиерът.

Последвайте канала на

Novini.bg
1249 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ники

2018.11.25 | 08:50

2

Караквачкооооов, отивате си на следващите избори като пръдня из гащи. И тогава ще те хване АНОРЕКСИЯ в затвора и ще отслабнеш...

2018.11.24 | 21:56

1

кви евроизбори , няма и 10% да гласуват .

Добави коментар

Водещи новини