Цветан Цветанов: БСП нямат истинска визия за България (снимки+видео)

  • 24 ноември 2018 16:17

  • 1069
  • 17
Цветан Цветанов: БСП нямат истинска визия за България (снимки+видео)
©

БСП нямат истинска визия за България и алтернативни решения за бъдещето на страната. Политическите ни опоненти използват всякакви средства, включително и популизъм, за да осъществят мечтата си – предсрочни избори. Предсрочните избори обаче означават нестабилност и спад на инвестициите. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на третия национален форум на Предприемачи ГЕРБ „Предприемачество. Развитие. Перспективи“. Събитието се провежда в гр. Поморие, а негови организатори ПГЕРБ, Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ и Фондация „Ханс Зайдел“.


„Много често, когато БСП представят „Визия за България, представящите са повече от гражданите. Ето това е оценката на хората за БСП“, категоричен бе Цветанов. По думите му няма как Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за да твърди, че годишно се крадат по 10 млрд. лв. от обществени поръчки при положение, че средствата, които за една година се разпределят в страната по всички програми, са 4.5 млрд. лв. Той обясни, че БСП не подкрепят решенията на управляващите, защото имат указания да дискредитират всички добри наши политики.

„В Бюджет 2019 са предвидени с 5 млрд. лв. повече разходи в сравнение с 2018 г. и това няма по никакъв начин да се отрази на дефицита. Какъв е отговорът на БСП – предлагат алтернативен бюджет, но не казват откъде ще дойдат нужните средства за него. Не казват и дали това ще повиши дефицита“, отбеляза председателят на ПГ на ГЕРБ.

Според Цветанов по време на дебата за пакта на ООН за миграцията, от опозицията удобно са пропуснали факта, че той няма правна стойност. „Оказа се, че те в България призовават да не се присъединяваме към пакта, а евродепутатите им са го подкрепили в ЕП“, отчете той. Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че вчера Народното събрание е ратифицирало актуализираното общо споразумение на ЕС с Турция, свързано с бежанците. „Като външна граница на ЕС ние сме особено уязвими в случай на сериозен миграционен натиск. Затова изпълнението на това споразумение за нас е особено важно. Най-яростните опоненти на ратификацията бяха именно БСП, които и от тази тема се опитата да създадат хаос“, посочи председателят на ПГ на ГЕРБ.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа уточни, че през 2014 г. минималната работна заплата е била 310 лв., докато сега е 510 лв., а в края на мандата ще достигне и 650 лв. Според него това се дължи на добрата работа на приходните агенции и на добрите икономически показатели на страната. „Ниският ни външен дълг и високият ни икономически растеж могат да бъдат пример за много страни в ЕС“, подчерта той.

Зам.-председателят на ГЕРБ отбеляза, че е имало много спекулации по темите с данъка и гражданската отговорност на автомобилите. „Ако ветото на президента Радев върху Закона за корпоративното подоходно облагане бе прието, съществуваше възможността данъците на гражданите за битови отпадъци догодина да скочат поне 3-4 пъти. Какво щяхме да кажем тогава на хората?“, попита Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Председателят на ПГ на ГЕРБ бе категоричен, че Българското председателство на Съвета на ЕС е било изключително успешно. „Нашият основен приоритет бе да се гарантира европейско бъдеще на страните от Западните Балкани. Това се случи и съм уверен, че инвестициите в региона ще се увеличават“, изтъкна той. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа коментира, че европейските избори догодина ще бъдат ключови за развитието както на ЕС, така и на България. Той обясни, че е важно в ЕС да има политическа стабилност и икономически развитие, като уточни, че тези две неща могат да съществуват единствено заедно. „Очаквам на изборите догодина антиевропейското говорене да ескалира“, сподели той.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа призова предприемачите от ГЕРБ да бъдат сплотени и да се борят с фалшивите новини, като в същото време бъдат посланици на добрите политики на правителството.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1069 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
Аее

2018.11.26 | 16:16

17

Цурко стига лъга и земи си скрий противната мутра. Смени малко репертоара стига повтаря едно и също

Говна седесарски,

2018.11.24 | 19:41

16

откъде такова самочувствие, бе мамата им да eбa, народът даде ясно да се разбере, че не може да ги понася, а тия седесарски кайна се събират да си приказват един на друг колко са възвишени.

2018.11.24 | 19:35

15

За тия най важни 10 години от както сме членове на Европейският съюз управлява герб те дойдоха на власт пред„ далечната вече 2008 година за това време държави зад нас като Румъния с която непрекъснато ни сравняваха за тия 10 години ни задмина по всички показатели мин заплащане там е почити двойно да не говорим за Чехия Полша и тн смятам че Герб най позорно трябва да се измете от властта защото търпението е изчерпано и доверието е изгубено безвъзвратно

ахаахаха

2018.11.24 | 19:28

14

Пхаххаха , леко с лъжите ве цвъки , те работодателите ви тропнаха по масата и ви казаха , че 560 ще ви е последното увеличение на минималната, 650 щяла да стане след 2 години.Надай се куре на млада путяга.

Сатана

2018.11.24 | 19:26

13

Твойта визия я виждам към Карлуково.Не знам дали само ти или и тия около рапона са за там.

Бай Шиле

2018.11.24 | 19:21

12

Вашата гробарска визия каква е , че не се сещам? Да вдигате цени и данъци , само не и заплати и умишлено редуциране на селението , както е по план на западните господари.

Трябваше да си в пандиза

2018.11.24 | 19:13

11

а не да си показваш тъпата мутра пред хората, маймуноид седесарски, ако имахме правосъдие.

2018.11.24 | 19:13

10

Бавноразвиващият се Цецо крадецо завършил едва осми клас във училище във Вършец. за бавно развиващи се да вземе да се скрие

Цветанов е визията на България

2018.11.24 | 19:11

9

Я се виж на какво приличаш, седесарски чукубдур, всички се срамуваме че си ни сънародник.

2018.11.24 | 19:02

8

Цвинокиоооооооооооо да ти пикая на плешивата проста тиква

Добави коментар

Водещи новини