Цветанов за скандала с колата на НСО: Всичко е въпрос на морал и манталитет

  • 24 ноември 2018 14:39

  • 3469
  • 55
 Цветанов за скандала с колата на НСО: Всичко е въпрос на морал и манталитет
© Булфото (архив)

Протестите са една демократична форма. Когато се заяви и е ясно кой стои зад протестите, те не представляват проблем за демократичните общества. Проблем е, когато се правят опити за блокиране на кръстовища, на пътища, с което се нарушават правата на хората, които се връщат от работа или пътуват със семействата си. Това каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пред журналисти в Поморие. 

За всички стана ясно, че в немалката си част протестите са добре организирани. Видяхме много политически лица, които днес предлагат своята "визия за България". Но ние не трябва да забравяме периодите, когато точно тези лица са имали възможността д оставят много тежко наследство и са имали възможността покажат какво могат да решават като политики. Днес безработицата е 5%, а минималната работна заплата е 510 лева, а от догодина тя ще бъде 560 лева, каза оше Цветанов. 

Нашата цел е до края на мандата ни да имаме минимална работна заплата 650 лева. Когато Плевнелиев беше президент, неговата съпруга тогава не се възползваше от услугите на НСО. Спомняте ли си, когато Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в беше държавен глава, да е имало инцидент със Зорка Първанова? Това е въпрос на манталитет и на поведение.

Смятам, че за спирането при един магазин за купуването на поредната рокля или за проба, не смятам, че е важен политически ангажимент или нещо, което е свързано с управлението на страната или с доброто име на страната, което трябва да защитаваме“, заяви още Цветанов и допълни, че тази тема и въпросите трябва да бъдат задавани към президента Радев.

НСО е пряко подчинено на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Няма как госпожа Радева да не е знаела какво се случва в ситуацията от преди няколко дни. Нека да търсим вината защо госпожа Радева е допуснала това да се случи и какво налага първата дама да използва тези светлинни сигнали. Несериозно е да се правят внушения, че ГЕРБ умишлено цели да фокусира общественото внимание към пътните инциденти с представители на президетското семейство. Отговорните политици трябва да могат да дават личен пример, а не винаги да търсят вината другаде. НСО е под прякото подчинение на президенството и само мога да си представя какви атаки щеше да има към нас, ако отговорността за тази служба беше наша. Във всеки случай обаче г-жа Радева трябва да отговори на въпросите на българските граждани, каза още Цветанов.

Последвайте канала на

Novini.bg
3469 55

Свързани новини

Коментари 55

Добави коментар

2019.05.24 | 12:45

55

СЛЕД НЕДЛЯ ОЧАКВАМ ОЧАКВАМ СТРАШНИ СКАНДАЛИ ЩЕ ХВЪРЧТ ОФШОРКИ,СМЕТКИ В ЧУЖБИНА ,АПАРТАМЕНТИ,ХОТЕЛИ,ЗЛАТНИ КРАНЧЕТА ,ЛИМУЗИНИ ЩЕ СЕ ТРЕСЕ ДЪРЖАВАТА ,ЩЕ ПРЕПЪЛНЯТ ЗАТВОРИТЕ А ТАМ ПРИБРАНИТЕ ЗА ЕДНА ТРЕВА ЩЕ СКЪСВАТ ГЪЗОВЕТЕ НА НА ТИЯ ХРАНТУТНИЦИ ШАЙКИ И Т.Н.ДОЛУ ГЕРБ .ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ДА СИ ВРЪЩАМЕ ТЕЦОВЕ,ВЕЦОВЕ,ЧЕЗОВЕ,КЪЩИ ЗА ГОСТИ ,ХОТЕЛИ,ПАЛАТИ,ВСИЧКО ЩЕ ВРЪЩАТЕ МУТРИ МИРИЗЛИВИ ОКОЛО ГЕРБ ,СТАЯТА ВИ ЩЕ БЪДЕ ДВА НА ДВА МЕТРА БЕЗ ПРОЗОРЕЦ.

2019.05.24 | 12:40

54

МАЛЪК НО МНОГО ПРОСТ НАРОД ПАК ЩЕ ИЗБЕРЕ В НЕДЕЛЯ МУТРИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ ОЩЕ МНОГО ДЪЛГО ВВРЕМЕ,НАРОДЕ НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ НЕ СИ ПРОДАВАЙТЕ ГЛАСЧЕТО ЗА 50 100 ЛВ ЗАЩОТО ДО ВЕЧЕРТА СА СВЪРШИЛИ И ПОСЛЕ 4 ГОДИНИ ВИЕТЕ НА УМРЯЛО НЕМА ТОЛКОВА ПРОСТ НАРОД ТО ЗАТОВА И ТАКЪВ ТЪПАНАР КАТО ВАС УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ 10 ГОДИНА .

2019.05.24 | 12:34

53

ШЕСТОАПАРТАМЕНТНИКОВ ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ СЛОЖИ ЗЛАТНО КОПЧЕ В ДУПАРАТТА ЗА ЦЕНТРЛНИЯ СОФЙИСКИ ЗАТВОР.

Оф

2018.11.25 | 14:38

52

Ех ех ех.......оффффффф

годо

2018.11.25 | 02:40

51

И това го казва, човека с 6 апартамента, купени неизвестно как!

sgt. james

2018.11.24 | 19:57

50

Когато махленските интриги приключат,значи мандата на ГЕРБ е свършил.Нямаме примери държавата да стимулира образование .култура,спорт или нещо друго.Освен деца ,старци и жени от ГЕРБ,това слушаме за Цветанов..Българина мрази талантливите,честните и работливите,затова ни управлява ГЕРБ.

Обективен

2018.11.24 | 19:09

49

Едно и също си говори като развалена грамофонна плоча, вече всички разбрахме за тази минимална и средна работна заплата. Кога ще започмем и ние като цивилизованите страни да имаме минимално заплащане на час (например 10 лв). Бизнеса естествено вие на умряло как това щяло да доведе до фалити, еми супер така ще останат тези с добър мениджмънт, а не фирмите на батко татко и роднина милиционер които ограбват работниците.

nai dobria komundel

2018.11.24 | 18:47

48

e utepania,xa,xa,xa....

подлият Цецо

2018.11.24 | 18:47

47

Бавноразвиващият се завършил едва осми клас във училище във Вършец. за бавно развиващи се да вземе да се скрие че е гнусно отвратително грозен наглец

подлият Цецо

2018.11.24 | 18:45

46

Бавноразвиващият се завършил едва осми клас във училище във Вършец. за бавно развиващи се да вземе да се скрие че е гнусно отвратително грозен наглец

Добави коментар

Водещи новини