Парламентарна делегация, водена от Цвета Караянчева, ще бъде на посещение във Финландия

  • 21 ноември 2018 18:38

  • 514
  • 3
Парламентарна делегация, водена от Цвета Караянчева, ще бъде на посещение във Финландия
© Булфото (архив)

Парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, ще бъде на официално посещение в Република Финландия на 22 и 23 ноември 2018 г., съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

В състава на делегацията са членовете на Групата за приятелство България – Финландия Анелия КлисароваАнелия Клисарова Проф. д-р Анелия Клисарова  е родена на 13 декември1961 г. във Варна. Завършва медицина във Варна, Петър Петров, Елхан Кълков, както и народният представител Боряна Георгиева.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще разговаря с председателя на Едускунта на Финландия Паула Рисикко. Българските депутати ще се срещнат с министъра на европейските въпроси, културата и спорта Сампо Терхо и с държавния секретар по външни работи Самули Виртанен.

В програмата на българските парламентаристи се предвижда среща и с Негово Високопреосвещенство Лео, архепископ на Хелзинки и цяла Финландия.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и водената от нея делегация ще разговарят с председателя на Комисията по външни работи във финландския парламент Матти Ванханен.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
514 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Осман

2018.11.21 | 21:42

3

Цецке , ша ти изям рунтавелата ма.

2018.11.21 | 20:44

2

Давайте разхождайте се още малко ви остава !!

Обвинявам!

2018.11.21 | 18:49

1

Тая се разчекна да обикаля света за сметка на бедния народ!

Добави коментар

Водещи новини