Цветанов обясни счупва ли се коалицията (видео)

  • 21 ноември 2018 10:32

  • 1680
  • 7
Цветанов обясни счупва ли се коалицията (видео)
© Novini.bg

Правилникът на Народното събрание ще бъде нарушен, обяви зам. - председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пред журналисти в кулоарите на парламента след проведен Председателски съвет.

На въпрос нормално ли е Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 да стои затворен над един час в един кабинет и да не се показва, Цветанов отговори, че не може да каже нищо за това.
Относно дали „Атака“ ще подкрепи Марияна Николова да заеме поста на вицепремиер в кабинета Борисов 3, председателят на ГЕРБ заяви, че се надява това да се случи. Цветанов призна, че предложението за назначаването на Николова не е подписано от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и заяви, че няма да коментира с медиите взаимоотношенията с коалиционните партньори.

Във връзка дали има счупване на коалицията сега с оставката на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, Цветанов заяви, че няма такова нещо и има диалог между партиите, съставящи правителството, предаде репортер на Novini.bg.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1680 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
1000000 ТЪРПЕЛИВИ СИМПАТИЗАНТИ

2018.11.21 | 11:15

3

К.У.Р.В.И ПОМИЯРИ НА БСП НЕ СЕ ОПИТВАИТЕ ДА УХАПЕТЕ ТОЗИ КОИТО МОЖЕ ДА ВИ ИЗЯДЕ.

ВСЕКИ ЗАСЕГНАТ НАРКО ТРАФИКАНТ НАРКО ДИЛЪР ИЛИ ОБИКНОВЕН МАГАЗИНЕР КОЙТО НЕ ИЗДАВА КАСОВИ БЕЛЕШКИ И НЕ ИСКАТ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА СА НА ПРОТЕСТ ОТ ЯСНО ПО ЯСНО БСП ЩЕ ПРОДЪЛЖИИ ДОКАТО НЕ СВАЛИИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И НЕ ВЗЕМЕ ВЛАСТА ЗА ДА МОЖЕ ОТНОВО ДА ОТКРАДЕ И ФАЛИРА И НЕКЯ ДРУГА БАНКА ЧЕ СЪРБИЯ ИМА НУЖДА ОТ ОЩЕ ПАРИ ТИЯ ОТ КТБ
огромни социални и финансови последици за всички български данъкоплатци са по време на управления на БСП и ДПС. Първата е банковата криза от средата на 90-те години на ХХ век по време на пагубното самостоятелно управление на БСП с кабинета Виденов. И втората е по времето на печалното управление на социалистите с ДПС чрез кабинета Орешарски, когато изкуствено бе фалирана КТБ. Мисля, че за ДПС би следвало да се посвети отделна книга главно за изследване на изкуството на тази партия да управлява, дори когато не е формално на власт като коалиционен партньор. Както самият Ахмед Доган казва в едно свое изявление „ДПС е като бацил, влезе ли веднъж няма излизане”. Затова аз предпочитам да говоря за вече превзета от корупцията държава.Банковата катастрофа по време на еднопартийното управление на БСП начело с Виденов.
2. Изкуственият фалит на КТБ при БСП и ДПС с кабинета Орешарски.
3. Проектът „Белене”, който е най-продължителният корупционен модел, обогатен с внос на руска корупция

бай Хой

2018.11.21 | 12:31

7

Ох на бати милото седесарче-соросоидче- не разбра ли вече 10 години, че докато ние сме на власт никой от "големите риби" от БСП, СДС, ДПС и НДСВ няма да лежи в затвора и да връща откраднатото. Имаме си договорка да не ги закачаме, защото след като паднем от власт и те няма да ни карат да връщаме заграбеното.

това го казва агента на цру

2018.11.21 | 11:57

6

защото го чака панделата.

2018.11.21 | 11:52

5

Цв. Цв. е омърлушен, защото вече вижда вратите на затвора!

2018.11.21 | 11:42

4

е нали боко каза че ше са счупи кой от двамата излъга

Шпек

2018.11.21 | 11:03

2

Тъп като антична брадва!

Цоко шестоапартаментника

2018.11.21 | 10:51

1

Ама съм мнооого готин, а? Ненапразно индианското ми име е "Хуеглавия шестоапартаментник". Малко съм тъп, тъп, та чак вдлъбнат, ама това е щото съм завършил помощно училище.

Добави коментар

Водещи новини