Драгомир Стойнев: Откажете се, г-жо Николова, защото нямате подкрепата на ГЕРБ

  • 21 ноември 2018 09:23

  • 1509
  • 4
Драгомир Стойнев: Откажете се, г-жо Николова, защото нямате подкрепата на ГЕРБ
© bulphoto

Фактът, че г-н Борисов не е в пленарната зала е показателен. Откажете се, г-жо Марияна Николова, защото нямате подкрепата на ГЕРБ. Това каза председателят на ПГ на „БСП за България” Драгомир Стойнев в Народното събрание, предаде репортер на Novini.bg.

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 си отива след една срамна и дълга борба с цялото общество. Той бе патриотичната патерица на властта. Управляващата коалиция е една от най-срамните в страната и това беше ясно от самото начало“, заяви той.

Станахме свидетели на много патриотични драми. Не е имало толкова силна девалвация на политическото доверие у нас. Всичко това води до задълбочаване на кризата. Смяната на определени персони не е смяна на политиката на управление. На мястото на Симеонов идва поредният заместител. Това управление е опасно за държавата“, смятат от БСП.

Мнозинството във властта се оказва малцинство в голямата картина на обществото у нас. То не води, а следва обстоятелствата. За обществото Симеонов е отдавна извън управлението. Въпрос на време е кога ще си отиде целия кабинет“, каза още Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1509 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.11.21 | 10:03

1

Лайно без ориз

аха

2018.11.22 | 13:04

4

Да де, ама калинките не се готвят с ориз. Тая поредната ползва твоята любима гарнитура, за която тъжиш по-горе. Кажи на майка ти да ти я осигури. Може да ползва произведената от теб.

123

2018.11.21 | 10:42

2

тоя драгомир толкова е огладнял за власт че даже погледа си е изкривил

не

2018.11.22 | 13:01

3

Ти криво гледаш, защото цялата ви фамилия е кривогледа, кривоуста и кривокрака. Наследственост...

Добави коментар

Водещи новини