Александър Сиди: Обединени патриоти продължаваме напред

  • 21 ноември 2018 08:29

  • 480
  • 2
Александър Сиди: Обединени патриоти продължаваме напред
© Нова телевизия

Големият проблем е, че в последната година и половина активно си говорим през медиите. Когато седнем и си говорим очи в очи, нещата се изглаждат. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от ВМРО и Обединени патриоти Александър Сиди.

Логично е НФСБ да си предложат нова кандидатура за вицепремиер, която би трябало да бъде обсъдена и ако няма тежки критики срещу нея, да бъде гласувана. Аз лично вярвам, че "Атака" ще подкрепят това решение. След вчерашната среща оставаме обединени и се надяваме, че те ще подкрепят това решение, както ще го направим и ние, заяви Сиди.

Всяка една от трите партии има право да изразява своята позиция по отделните теми. От "Атака" са съгласни, че продължаваме напред. Това, което се опитваме да направим, е да върнем доверието в себе си, посочи депутатът. В групата си имаме доверие, тримата лидери си говорят, добави той.

Марияна Николова е човекът, който е бил най-близо до Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и смятам, че от тази гледна точка няма да има никакви трусове във власта. Той свърши много работа, оставката му дойде в резултат на едно непремерено изказване. Всичко друго, което той направи, считам че беше добро и то ще продължи, ще има приемственост, заяви Сиди.

Той каза, че не може да потвърди информациите, че Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа иска да е водач на листата на Обединените патриоти на евроизборите догодина. Това е решение, което ще вземем в скоро време, но към днешна дата все още не можем да кажем дали ще се явим заедно и дали той ще бъде водач, посочи депутатът.

Обединените патриоти е най-доброто, което се случвало на патриотичната сцена в последните 25 години и тримата лидери го осъзнават, каза още Александър Сиди.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
480 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.11.21 | 09:03

2

Да си върнете доверието?Забравете!

Драган

2018.11.21 | 09:00

1

Що го слушате този СиДи, поне да беше ДиВиДи, да не говорим за USB.

Добави коментар

Водещи новини