Деница Златева: Хората искат сигурност за децата си и по-високи доходи

  • 20 ноември 2018 07:52

  • 1083
  • 5
Деница Златева: Хората искат сигурност за децата си и по-високи доходи
©

Протестите ще продължат. Те са социални. Хората казват, че ножът е опрял до кокала. Хората искат сигурност за децата си и по-високи доходи. Не смятам, че те ще стихнат толкова лесно. Политиците трябва да се вслушат в хората, защото нещата могат да ескалират. Това каза зам.-председателят на БСП Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското в ефира на БТВ.

„От БСП се солидаризираме с исканията на протестиращите. Ние не стоим зад тях, а подкрепяме част от исканията им“, подчерта тя.

„Ние няма да крепим кворума на това мнозинство, което е изчерпано. Надявам се да има предсрочни парламентарни избори. Колкото по-скоро стане това, ще е по-добре. Надяваме се, че след това ще има промяна“, заяви Златева.

„За всички стана ясно, че коалицията на Обединени патриоти се тресе от междуличностни скандали, крепи ги единствено властта. Ако запазят единство, това ще е само, за да крепят управлението в пленарна зала“, прогнозира тя.   

По отношение на конфликта Борисов – Радев, Златева каза: „Борисов е ядосан, защото не е свикнал срещу него да има силен човек, неопетнен от политическите игри. Затова и рейтингът на президента продължава да расте“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1083 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.11.20 | 12:54

5

Другарко Златева, възмутен съм, че подценявате нашия интелект. БСП участва ли в престъпна група заедно с ДПС и СДС и не проведохте ли вие планирания от вас преход? Какве са резултатите? Вие носите ли някаква отговорност за тях? Какво стана с откраднатото пре приватизацията и фалитите на банките? Знае ли др. К.Н. нещо по въпроса? Какво се правите на защитници на народа, след като сте лично замесени в грабжа? Ай стига ни баламосва!

чичо

2018.11.20 | 12:36

4

Царя излъга че ще оправи страната за 800 дни комунистите колко пъти се изсилваха и какво постигнаха освен връщане назад на икономиката. Има ли късопаметни да им вярват?

Анонимен

2018.11.20 | 09:42

3

И деничка-другият солташак на Корнелия -лъжата започна да пее в хора на популистите! Сигурно не знае какво правиха комунистите-БСП-не само не подобриха живота на хората ами ги и ограбиха!

опорна то4ка

2018.11.20 | 08:22

2

Да се внушава:" 1. Протеста е социален; 2. Ножа е опрял до кокала; 3. Борисов е ядосан; 4. Радев е силен;5.6....100" !! Не прикривайте възхищението си от отдела за Агитация и Пропаганда тролчета изроди мои!! Колко добре са подковали тьотка Златева Аа? Цял ден учи и репетира за тази изява в медиите - да не мислите че ролята е лесна?!

опорна то4ка

2018.11.20 | 08:17

1

Помните ли тролчета изроди мои, веднъж Сергей Дмитриевич, Ахмед Доган и Сакскобурготски и те се канеха да направят пицата блажна, амаа....к'во стана та не ядохме?! Нито блажна, нито постна пица. Само лъжи и кражби

Добави коментар

Водещи новини