Политолог: След всичко, което се случи в страната основен печеливш е ДПС (видео)

  • 18 ноември 2018 10:05

  • 3530
  • 3
Политолог: След всичко, което се случи в страната основен печеливш е ДПС (видео)
© Кадър: Нова телевизия

След оставката на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 протестите и напрежението в България не стихнаха. Какво ще се случи в държавата и ще се успокои ли обстановката?

"След всичко, което се случи в страната през последните няколко седмици, има един основен печеливш и това е ДПС. Не казвам, че те организират всичко това, но изцяло влизат нещата в техния план. ДПС много отдавна натискат Борисов да стане точно това. Все пак Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е основен противник на Движението", коментира в "Събуди се" по Нова телевизия политологът Първан Симеонов.

Според социолога Евелина Славкова искането на оставка на кабинета "Борисов" става след някакъв скандал.

"След оставката на Симеонов управляващите ще се опитат да намалят напрежението. Самият Борисов съобщи, че е възможно да има още рокади в правителството", смята тя.

"Не мисля, че вицепремиерът си подаде оставката заради протестите на майките. Той я подаде заради поредната изцепка на депутат от тяхната група, а именно Петър Петров. Може ли да си представите, че през 2018 г., когато след много усилия ние сме затворили тези 150 отвратителни домове за изоставени деца, Симеонов да казва, че децата с увреждания трябва да бъдат там? Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 няма място в парламента", заяви журналистът Слави Ангелов.

"Сега е важно какво следва. Първо какъв човек ще сложат на негово място. Ако отново застане някой, който е критичен към Изтока и към ДПС, то промяна няма да има", допълни Първан Симеонов. Според него причина за недоволството на хората е социалното разслоение в България.

Последвайте канала на

Весела Найденова
3530 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
4776

2018.11.18 | 14:17

3

млък бе педал гербаджийски

2018.11.18 | 13:29

2

И какво от това бе глупако ??/??

2018.11.18 | 12:06

1

Рубладжия си беше и си остана.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини