Драгомир Стойнев: БСП е единствената ясна и стабилна алтернатива на управляващите

  • 12 ноември 2018 07:59

  • 887
  • 4
Драгомир Стойнев: БСП е единствената ясна и стабилна алтернатива на управляващите
©

Пленумът вчера бе много конструктивен. Нямаше нищо инфарктно. Приехме единодушно най-важните точки за алтернативните бюджетни политики. Инфарктни бяха само заглавията в определени медии.

Това каза пред камерата на БТВ депутатът от БСП Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, който коментира вчерашния пленум на социалистите. "Вътрешната опозиция в БСП има ярки представители. Тези хора имат право на свое мнение, но считам, че ръководството на партията върши много работа и БСП е единствената стабилна и ясна алтернатива, която показва визия за развитието на България. Хубаво е в една демократична партия да има различни гласове. За нас е важно БСП да бъде реалната алтернатива. Ясно и категорично сме заявили, че трябва да има предсрочни избори. Ние няма да се регистрираме в парламента, докато Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 не подаде оставка. Ако този човек крепи конструкцията на правителството, всички веднага трябва да си подадат оставката. Стилът на президента е такъв - той казва истината. Наистина преходът беше неуспешен и Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на каза точно това", разкри Стойнев.

"Живеем в държава с двоен стандарт. Управляващите обясняват как висчко е хубаво и прекрасно, а реалноста е съвсем друга. Хората изнемогват и последните протести показват това. Управляващите започват да заболяват от болестта на властта и да се мислят за недосегаеми. Ние предупреждавахме и искахме да се вземат редица решение, които да ремонтират системата, но управляващите не ни чуха. На тази държава са необходими реформи", категоричен беше Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
887 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.11.12 | 12:59

4

Вярно е, алтертанива са - Митьо Очите, Арабаджиеви, Бенчо, Миньо, Приватизаторка Импексовна, другарят Георги Гергов . . ., все заслужили другари, които нищо не са откраднали, и са допринесли съществено за благосъстоянието на народа, чрез успешната приватизация и честен бизнес! Не че е имало банкови фалити, червени барони и баронеси,нарязани предприятия, ликвидирана промишленост, съсипани импекси......

бреиииии

2018.11.12 | 11:17

3

нагъл червен долен,крадлив,кух,пелтек!!!!!!!!!!!!!!!!

2018.11.12 | 10:36

2

Този на глупаци ли ни прави? от къде се пръкна това лайно?

баба Вуна Бузлуджанска от младежкото БСП-79

2018.11.12 | 08:50

1

Ммммнооого ззззздраааве иимаш ооот Бенчо , Ветко , Миньо иии ввввсичккки кккрадллииви сспооонсоррри нна чччервеенатта каллл !

Добави коментар

Водещи новини