Елена Йончева: Няма нито един факт, който да сочи, че съм извършвала незаконни действия

  • 09 ноември 2018 14:20

  • 9575
  • 3
Елена Йончева: Няма нито един факт, който да сочи, че съм извършвала незаконни действия
© Булфото (архив)

"Няма нито един факт, който да сочи, че от мен са били извършвани незаконни действия. Нито един факт за извършени престъпления", пише в позиция на народния представител Елена Йончева, разпространена от пресцентъра на БСП.

По думите ѝ прокуратурата е образувала дело срещу нея по сигнал на Делян Добрев, Тома Биков и Антон Тодоров.

"Надявам се делото, възможно най-бързо, да влезе в съда. Това е мястото, където истината ще стане ясна", заявява депутатът от опозицията.

"Запозната съм с методите на репресии на ГЕРБ. Това е класическа схема", пише Йончева. Твърденията за "вероятно пране на пари" идват само два дни, след като аз и мои колеги настояхме за независима техническа експертиза на качеството на строителството на българските магистрали - вземане на вертикални ядки и анализ в лицензирани европейски лаборатории", посочва тя.

"Работата ми като журналист винаги е била публична, видима. Договорът, за който депутати от ГЕРБ са поискали от прокуратурата да насочи своето внимание, е за закупуване на телевизионна техника /камери, сателитни телефони, техника за директни включвания, монтажна апаратура/. Тази техника е налична, както и цялата документация", пише още Йончева.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9575 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Русофил - парцал

2018.11.09 | 15:36

3

Голямо е отчаянието в БСП, терористичната розова "партия" не успя на предизвика предсрочни избори и парите и, откраднати от народа, сериозно намаляват.

!

2018.11.09 | 15:14

2

Мястото на Йончева е зад решетки, там да лъже колкото си иска, но поне да не вреди на държавата.

сс

2018.11.09 | 15:11

1

Долнопробни гробари и тоя убиец Борисов и шайката му мачкат всеки.който посочи далаверите им.Всичко се прави под негов диктат,до кога ще ги търпим?

Добави коментар

Водещи новини