Цветанов се срещна с председателя на Фондация "Конрад Аденауер" Ханс-Герт Пьотеринг

  • 08 ноември 2018 14:22

  • 323
  • 0
Цветанов се срещна с председателя на Фондация "Конрад Аденауер" Ханс-Герт Пьотеринг
© ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с бившия председател на Европейския парламент и председател на Фондация "Конрад Аденауер" Ханс-Герт Пьотеринг.

Срещата се проведе в рамките на конгреса на ЕНП в Хелзинки, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Двамата обсъдиха предстоящите съвместни проекти на Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ и представителството на Фондацията в България. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа изрази специална благодарност за отличното сътрудничество с ръководителя на офиса в София Торстен Гайслер и за редицата изключително успешни и ползотворни съвместни проекти, реализирани през годините.

„С ръководството на Гайслер Фондацията се позиционира като водеща неправителствена организация в страната, която работи за развитието на гражданското общество и за насърчаването на дебати по конкретни политики в защита на общите ни европейски и демократични ценности“, подчерта Цветанов. Той покани Пьотеринг да бъде говорител по време на серията от местни граждански диалози под надслов "Европа - нашият дом", която ще бъде проведена в началото на 2019 г. с цел засилване на разбирането на гражданите за европейските политики.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
323 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини