Цветанов и Дол обсъдиха подготовката за кампанията за европейските избори

  • 07 ноември 2018 14:44

  • 381
  • 0
Цветанов и Дол обсъдиха подготовката за кампанията за европейските избори
© ПП ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с председателя на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския преди началото на конгреса на ЕНП в Хелзинки. Двамата обсъдиха основните теми и предизвикателства пред Европа с оглед подготовката за европейските избори през 2019 г.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа подчерта, че лидерството на ЕНП в Европа е ключово за стабилността и устойчивостта на Съюза. Дол и Цветанов обсъдиха подготовката за кампанията за европейските избори догодина както на национално, така и на местно ниво. Те се обединиха около разбирането, че силата на ЕНП е в реалните политики с истински резултати за по-добър живот на всеки европейски гражданин.

Българската делегация, в която са включени кметове на областни градове, избрани от листата на ГЕРБ, ще проведе среща с председателя на ЕНП утре сутрин.

Последвайте канала на

Десислава Станева
381 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини