Борисов се среща с лидерите на Гърция, Румъния и Сърбия в "Евксиноград"

  • 02 ноември 2018 07:18

  • 526
  • 0
Борисов се среща с лидерите на Гърция, Румъния и Сърбия в "Евксиноград"
© Булфото (архив)

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще бъде домакин на Четиристранната среща на високо равнище между България, Гърция, Румъния и Сърбия.

Тя ще се състои в резиденция „Евксиноград“ във Варна, съобщиха от правителствената пресслужба. Премиерите Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Алексис ЦипрасАлексис ЦипрасАлексис Ципрас – гръцки политик и премиер на страната от януари 2015 г. Ципрас е роден на 28 юли и Виорика Дънчила и президентът на Сърбия Александър ВучичАлександър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград. ще обсъдят развитието на съвместните инфраструктурни проекти в контекста на свързаността на Балканите. Фокус на срещата ще бъде и задълбочаването на регионалната стабилност, както и актуални европейски въпроси.

По-късно лидерите от формата ще проведат работен обяд, в който ще участва и министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
526 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини