Нинова: Не сме обсъждали обща управленска програма с президента (видео)

  • 26 октомври 2018 13:59

  • 1008
  • 2
Нинова: Не сме обсъждали обща управленска програма с президента (видео)
©

Не сме обсъждали обща управленска програма с президента. Това заяви лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за на въпрос, след разговорите с президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, където тя представи "Визия за България" .

Нищо извън визията за България, която имаме, не сме обсъждали. Разговаряхме за няколко приоритета, които да бъдат заложени за години напред - ролята на държавата и институциите, поставихме въпроса за възстановяване на истинския парламентаризъм в България, посочи лидерът на БСП.

По думите й са получили подкрепа.

Разговаряхме за начините, по които държавата да влезе в икономиката с пълната уговорна, че става дума за пазарни механизми, ролята на държавата в здравеопазването, образованието, духовността и културата. Регионалното развитие също беше тема, която разгледахме, допълни тя.

Конкретно не сме обсъждали алтернативен бюджет, но представих алтернативен модел на данъчна политика. При това неравенство и бедност, което има в България сега действащият не е добър. Говорих за прогресивиното облагане, за преизчисляване на пенсиите, допълни Нинова.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1008 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2018.10.26 | 22:19

2
Селяндур Фатмаков се срещна с останалите тъпаци от БКП/БСП. Каква тъпанарска пасмина. Анатема.

2018.10.26 | 20:19

1
Не сте обсъждали казваш, но го привикваш на килима за отчет и указания, как до изпълнявате указанията, които ти даде ген. Решегтиков. Как да дестабилизирате България и да направите тук хаос и безредици. И той президентът кво? Козирува и ще изпълнява . А? Понеже е политически независим и е патриот. Така ли?

Добави коментар

Водещи новини