Политолог: Ако коалицията се крепи на Валери Симеонов, по-добре да стане премиер

  • 25 октомври 2018 08:24

  • 1617
  • 3
Политолог: Ако коалицията се крепи на Валери Симеонов, по-добре да стане премиер
© Bulgaria on air

Не ми изглежда да са излезли от твърде сложната ситуация, в която ги постави Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, и малката коалиция, и голямата, и целият управленски формат. Това каза в сутрешния блок на Bulgaria on air политическият психолог проф. Антоанета Христова.

За първи път видях Каракачанов толкова отчаян, когато каза, че повече не иска да играе ролята на "синя каска", добави тя.

От обществена гледна точка Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 стана воденичен камък в правителството, посочи проф. Христова.

По думите ѝ нито една от партиите в парламента, включително БСП, няма интерес от предсрочни избори в момента.

Тази коалиция е крехка от самото си създаване. Между партиите в Обединени патриоти и в миналото имаше остри сблъсъци, стигащи почти до физическа разправа, каза политологът проф. Антоний Тодоров. Не изключвам възможността за предсрочни избори, но смятам, че трети път би било твърде много и рисковано за ГЕРБ. Така че смятам, че Борисов ще се въздържа, докато е възможно, добави проф. Тодоров.

Ако коалицията се крепи на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, по-добре да стане премиер - ако може и без него, по-добре да се намери някакво политическо решение. Симеонов не за първи път прави подобни прояви. Изказването му е груба обида към цяла група в обществото. Симеонов на няколко пъти прекрачва прага на допустимото, каза още проф. Антоний Тодоров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1617 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Bai Doğan

2018.11.04 | 23:50

3
Туй народ много болен,няма хапче няма лек,много лош материал ГЯВУРИНКЕНЕФУС ЕВРОПОЛАЙНЕНУС
Доктор Менгеле

2018.10.25 | 22:13

2
Хер Симеонофф, аз ще ти доставя подходящи медикаменти за всички увредени пардон боледуващи екземпляри. А специално за всички комунистен и юден: ще ти дам безплатен подарък-инджекция, която ще ги излекува зофорт-веднага от опасните им фобии.

2018.10.25 | 10:36

1
комунягите веднага изопачиха думите му докато той искаше да каже че не трябва децата да се използват за политически цели и да се мъкнат по митинги и улични протести

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини