Каракачанов: Полицията има нужда от подкрепа, не от политически заигравания

  • 15 октомври 2018 08:21

  • 4091
  • 4
Каракачанов: Полицията има нужда от подкрепа, не от политически заигравания
©

Имаме предложение, което не е ново - промяна в НПК за отпадане на съкратената процедура за такива тежки случаи като убийството в Русе и подобното такова преди години във Велико Търново. Опитите да се правим на прекалено либерални в подобни престъпления, не води до нищо добро. Това коментира по Нова тв министър Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Обществото не подкрепя смъртно наказание, такова няма да се приеме и от Народното събрание. Но във всички тези убийства виждаме, че става дума за хора изпаднали изцяло от обществото. Такива хора трябва да получават максималното наказание - доживотна присъда без право на замяна, коментира Каракачанов.

Идеята за химическата кастрация също е една идея, която се обсъжда в обществото отдавна, каза министърът. Бяха наляти един милиард лева за интеграция, но това не върши работа, посочи той. Тези хора не работят, създават проблеми, вършат престъпления, и така се връщаме към темата за грамотността, каза Каракачанов.

Полицията има нужда от подкрепа, а не от политически заигравания, каза той.

Обсъждат се  4-5 имена за главен секретар на МВР, когато се спрем на име ще го оповестим, каза Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Последвайте канала на

Нора Виткова
4091 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.10.15 | 10:12

4
Родоначалник на престъпността е циганинът-реформатор Костов, "при демокрацията ще успеят предприемчивите". Маймунякът бе пределно ясен - образованите, кулурните дейци, научните работници, достойните лекари няма да успеят, само мафиотите.

2018.10.15 | 10:09

3
Армията е 20 000 с чистачките и не става за нищо, а СДС-полицията е 70 000 и пак не става за нищо. Народната милиция беше 20 000 и престъпност нямаше, но беше компетентна, и демокрацията беше народна, а не седесарска.
Седесарски шопар

2018.10.15 | 10:07

2
70 000 униформени гамени, събрани от кол и въже, татуирани, с обеци, ланци и гривни като гл. инспектор Кожухаров от РДВР Русе, избрали да служат вместо да работят, имали нужда от подкрепа.
Умник Гюро

2018.10.15 | 09:44

1
Спешно трябва да се приеме Закон за Защита на Държавата. БСП/БКП да се обяви извън закона заради геноцид над българския народ и участие в международен тероризъм.

Добави коментар

Водещи новини