Цвета Караянчева: Законът за личната помощ може да бъде приет до края на ноември

  • 13 октомври 2018 12:55

  • 1700
  • 3
Цвета Караянчева: Законът за личната помощ може да бъде приет до края на ноември
© БНТ

Законът за личната помощ може да бъде приет до края на ноември. Това прогнозира председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Тя очаква проектът да бъде внесен до края на следващата седмица и призова депутатите и от опозицията да бъдат в парламента.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на е на посещение в Шумен, за да връчи наградите на лауреатите от международния конкурс за камерно пеене.

Ако се съкрати срокът между първо и второ четене всичко може да стане в рамките на един месец. Срокът, който имаме по правилник е седем дни, но той може да стане и три дена. Дано да няма много промени и корекции, предложения между първо и второ четене. Аз се надявам до края на ноември, хайде така да го кажем, да не скъсяваме съвсем срока, но можем да го разгледаме за един месец, заяви Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, цитирана от БНТ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1700 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
мая

2018.10.13 | 17:45

3
Мотористката от кога започна да разбира от лична помощ. Щом може да прогнозира закони да стане гледачка.
Умник Гюро

2018.10.13 | 14:10

2
Спешно трябва да се приеме Закон за Защита на Държавата. БСП/БКП да се обяви извън закона заради геноцид над българския народ и участие в международен тероризъм.

2018.10.13 | 14:02

1
кой назначи това чучело за шеф на парламента, сакюз ми?!?!

Добави коментар

Водещи новини