Нинова: Промяната в здравния модел не може да се изпълни за един мандат

  • 10 октомври 2018 16:51

  • 643
  • 4
Нинова: Промяната в здравния модел не може да се изпълни за един мандат
©

"Има три теми, които изискват национално съгласие - здравеопазването, образованието и демографската катастрофа. Промяната в здравния модел не може да се изпълни за един мандат, а изисква надмандатно мислене". Това каза председателят на НС на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за след среща с ръководството на Национално сдружение на общопрактикуващите лекари в България.

Тя добави, че в срещите, които левицата прави, социалистите си поставят за цел да постигнат национално по базови правила за трите най-важни теми.

Нинова заяви, че обществото трябва да принуди политиците, който и да управлява, тези правила да се спазват и да има приемственост. "Резултатът от мандатното мислене се вижда в разрухата в здравеопазването. Ситуацията в сектора е изключително тежка, а двата модела, предложени от ГЕРБ, не стават", коментира лидерът на левицата. Нинова добави, че сдружението има конкретни предложения по "Визия за България", в частта за здравеопазването и затова срещите ще продължат.

Последвайте канала на

Нора Виткова
643 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Доктор Менгеле

2018.10.10 | 21:49

4
Всички медии премълчават думата "циганин". Циганин е този, който уби Виктория. Циганите - на сапун. Циганите са дегенерати на расата "хора".
чичо

2018.10.10 | 20:19

3
Започвам да се тревожа, че все още има хора които вярват на комунистите, но щом има хора да хвърлят парите си на телефонни измамници и БСП ще я има.
Умник Гюро

2018.10.10 | 18:19

2
Българският народ трябва незабавно да се отърве от терористичната партия БКП/БСП. Тази терористична антибългарска организация продължава и днес войната срещу независима България. Тази терористична клика е финансирана директно от руско-болшевишките тайни служби, както и от еврейско-масонските банки на Ротшилд, Варбург, Шиф, Сорос, Рокфелер. Комунистите извън закона - сега!
Манипулатори и лъжци

2018.10.10 | 17:03

1
Национално съгласие България е постигнала само по една тема и тя е : НИКАКВА ВЛАСТ НА КРАДЛИВАТА ПАРТИЙКА БСП / БКП / И НЕДОПУСКАНЕТО И НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ ИЗБОРИ ДО ЛОСТОВЕТЕ НА ВЛАСТТА !!! За да я има България и след нас !

Добави коментар

Водещи новини