Цветанов: Премиерът ще реши дали Николай Нанков ще бъде назначен за зам.-министър в МРРБ

  • 10 октомври 2018 11:10

  • 1049
  • 0
Цветанов: Премиерът ще реши дали Николай Нанков ще бъде назначен за зам.-министър в МРРБ
© Novini.bg

Дали Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е ще бъде назначен за зам.-министър е решение, което ще вземе министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Това сподели пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е има изключително висока експертиза и богат опит, както в администрацията на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, така също и в областната управа“, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ.

„Той е човекът, зад когото съм убеден, че стоят всички журналисти и представители на местната власт, като експерт и човек, който е компетентен за решаване на проблеми, които се поставят пред него“, посочи Цветанов.

„Мога да кажа само- висока оценка и пълна подкрепа от ПГ на ГЕРБ за него като професионалист и човек, който през годините се е изграждал като изключително квалифициран експерт“, добави той.

Решението за напускане на парламента е лично негово“, каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1049 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини