Цветан Цветанов към БСП: Стига с тази омраза и агресия (видео)

  • 10 октомври 2018 09:45

  • 2635
  • 6
Цветан Цветанов към БСП: Стига с тази омраза и агресия (видео)
©

От името на парламентарната група искам да заявя, че заставаме зад Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е. Това е човек, зад който застана всяка една професионална общност. И когато един министър е успял да направи политики, които да достигнат до всички български граждани, вашите нападки са просто безсъдържателни. Да си припомним ,,Струма'' и инвестициите в Северозападна България, които се случиха при него.

Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по повод критиките, които бяха отправени от страна на опозицията към управленския мандат на бившия министър на регионалното развитие и благоустройството Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е, чиято оставка като депутат се очаква да бъде гласувана днес от Народното събрание.

,,Подкрепяйте инициативите на господин Нанков. Стига с тази омраза и тази агресия, вашата формация доникъде няма да стигне така'', обърна се по адрес на БСП Цветанов.

„Мисля, че днес можем да дадем уважение и респект за денонощния труд на българските полицаи, следователи и прокурори“, заяви той.

„Не знам как гледате тези професионалисти, които укорявахте в часовете след като беше установено, че има жертва“, коментира Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа към БСП.

„Вие искате само да рушите и да създавате напрежение в обществото и това под една или друга форма не ви прави чест. Това е ваше право и профилът ви на поведение, откакто имате сегашния си председател. Решете си проблема във вестник „Дума“ и тогава излезте на трибуната“, посочи той.

„ПГ на ГЕРБ в коалиция с „Обединени патриоти“ доказахме, че можем да носим морална отговорност. И достойният Валентин Радев, и достойният Ивайло Московски, и достойният Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е подадоха оставките си“, обяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„В Бяла загинаха български граждани, а вие не понесохте никаква морална отговорност. Българските избиратели не ви дадоха възможността да имате следващ управленски мандат, дълги години няма и да го имате“, каза още той.

Последвайте канала на

Владимир Василев
2635 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Хари

2018.10.10 | 14:49

6
НЕ БЪДЕТЕ ТОЛКОВА АГРЕСИВНИ, ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ТЕ КАТО ПАРТИЯ В ОПОЗИЦИЯ ИМАТ ПРАВО ДА КРИТИКУВАТ,НО В МНОГО СЛУЧАИ НАДУВАТ НЕЩАТА ,НАВСЯКЪДЕ ЧРВЕНИТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ
опорна то4ка

2018.10.10 | 11:45

5
Ало измамниците БСП не пропускат възможност да психясват хората. Само на психоза разчитат...същински ало-измамници!
sdf

2018.10.10 | 11:20

4
Мразя го Цв.Цв, но в случая е прав. Още повече от него мразя само г-жа Лъжа и мръсните убийци от БСП и ДПС!!
тттттъп

2018.10.10 | 10:20

3
За съжаление, Цв.Цветанов е абсолютно ПРАВ! Тези червени злобни човечета непрекъснато палят държавата и нейното спокойствие, СПРЕТЕ СЕ! И ние обикновените хора ви молим за това, макар да не заслужавате молба.
Умник Гюро

2018.10.10 | 10:15

2
Българският народ трябва незабавно да се отърве от терористичната партия БКП/БСП. Тази терористична антибългарска организация продължава и днес войната срещу независима България. Тази терористична клика е финансирана директно от руско-болшевишките тайни служби, както и от еврейско-масонските банки на Ротшилд, Варбург, Шиф, Сорос, Рокфелер. Комунистите извън закона - сега!

2018.10.10 | 09:52

1
СОЦИАЛИЗМЪТ ТОВА Е ОБИКНОВЕНО РАЗБОЙНИЧЕСТВО МАСКИРАНО ПОД ПСЕВДОНАУЧНА ИДЕОЛОГИЯ.

Добави коментар

Водещи новини