Цветанов за работата на МВР: Спрете да атакувате с обидни думи и партийни декларации полицаите

  • 09 октомври 2018 15:14

  • 8187
  • 6
Цветанов за работата на МВР: Спрете да атакувате с обидни думи и партийни декларации полицаите
© Булфото (архив)

Бившият вътрешен министър и настоящ председател на парламентарната комисия по Вътрешен ред и сигурност Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа коментира работата на служителите от МВР по случаите с убитата журналистка Виктория Маринова и пътния инцидент със съпругата на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Ето какво каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа за 24 часа.

"Има дни, в които се питам как тези хора, които изсипват тонове злъч срещу полицаи, следователи, прокурори и цялата правоохранителна система, ще погледнат моите бивши колеги в очите, когато те разкрият едно или друго престъпление. Независимо дали става дума за инцидент на пътя с близък на политик или за неоправданата жестокост, с която бе отнет животът на млада жена.

Знам, че полицаите работят денонощно и слава богу, не им остава време да четат и чуват всички тези словесни упражнения на тема ред и сигурност в България. Иначе как си представяте, че ще си вършат своята работа, ако всеки ден са атакувани с обидни думи и партийни декларации.

Бил съм министър и знам темпото на работа в МВР. Сега съм политик и съм с ясното съзнание, че полицията, следователите, прокурорите ще останат и след партиите, които управляват и всички другите, които много искат да управляват, защото са необходими за нормалното функциониране на държавата, за сигурността и живота на всеки един българин.

Затова моля, замълчете и ще видите, че моите колеги ще си свършат работата. Професионалисти са не само за един или два мандата на една партия, а за цял живот".

Последвайте канала на

Novini.bg
8187 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Справедливост

2018.10.10 | 19:47

6
Защо всички тези институции които уж си вършат работата работят само по случаите които им изнася ? Разкриват какво се е случило само с така наречените "известни личности" . Защо има справедливост само за тях , ами обикновените хора за тях няма лк справедливост ???
Еретика

2018.10.10 | 08:38

5
Ама от възпитаници на училища на недоразвити и изставщи умствено деца какъвто е другарят Цветан Цветанов.

2018.10.09 | 17:46

4
kakvo drugo mnenie da cuete ot edin prestapnik i evro prederas.
Някой си

2018.10.09 | 17:00

3
И като фон на великите мисли изказани от ЦветанЪт на мисълта звучеше ли “Родната полиция ни пази“ на Веско Маринов?
мдаа

2018.10.09 | 16:44

2
Как така всеки, който вземе, че каже нещо лошо за престъпната шайка се оказва, че дава партийна декларация??
ахаха

2018.10.09 | 16:16

1
Новото в герберастията - каквато и простотия да забъркат герберасите все БСП им е виновно.. опа, чакайте, че то това не е ново, те са си така от самото начало.

Добави коментар

Водещи новини