Цветан Цветанов присъства на тържествената сесия на Общински съвет – Благоевград (снимки)

  • 05 октомври 2018 19:11

  • 2428
  • 2
Цветан Цветанов присъства на тържествената сесия на Общински съвет – Благоевград (снимки)
© ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа присъства на тържествената сесия на Общински съвет – Благоевград, посветена на 106-ата годишнина от освобождението на Горна Джумая, съобщиха от пресцентъра на партията.

Заедно с него гости на събитието бяха народният представител от ГЕРБ-Благоевград и областен координатор на партията Даниела Савеклиева, кметът на Благоевград Атанас Камбитов, общински съветници, общественици и много граждани. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа призова присъстващите в залата на Драматичен театър „Никола Вапцаров” в Благоевград да мислят поне по една минута на ден за България, защото това ще ни направи по-добри. „Такива паметни дати като 5 октомври ни дават възможност да се връщаме към историята и героите, които с делата си ни завещаха да бъдем единни и да мислим за Майка България“, подчерта той.

Спомняйки си драматичните събития от 5 октомври, съхраняваме нашата идентичност, пазим историята, за да я предадем на поколенията след нас. Със своето дело освободителите на Пиринския край и връщането му в пределите на родината, ни дават пример как в името на една кауза мажем да се обединим, а днес повече от всякога имаме нужда от единение”, каза още в празничното си слово Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

По време на тържествената сесия бяха отличени и жителите на Благоевград, допринесли за неговото ръзвитие в различни сфери и области. Заедно с кмета на Благоевград Атанас Камбитов, председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа връчи наградите „Личност на годината” на 13 жители на Благоевград.

 


 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2428 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
..

2018.10.06 | 13:25

2
Оправи Циганията тук, сега и Благоевград, о там има от неговите с потурите, там ще намаже някое чеверме, поне днес да беше дошъл Цигане сватба сяка седмича има в неговият край , планината р. , на корем ядене и пиене, и зурлите ще пеят, а той с някоя ще се друса с хорце. .
мунчо

2018.10.05 | 20:01

1
писна ми от боклуци

Добави коментар

Водещи новини