Борисов разкри на Порошенко какво има в кошницата му с желания (видео+обновена)

  • 05 октомври 2018 11:39

  • 3058
  • 9
Борисов разкри на Порошенко какво има в кошницата му с желания (видео+обновена)
© Министерски съвет

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна с президента на Украйна Петро ПорошенкоПетро ПорошенкоПетро̀ Олексийович Порошѐнко (на украински: Петро Олексійович Порошенко) е роден на 26 септември.

На срещата присъства и вицепремиерът Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

„Благодаря ти, Петро, че дойде от Киев до Одеса заради нас. Украинските граждани с български произход са едни от най-милите, интелигенти и лоялни граждани. Ние не само, че нямаме проблем, те могат да бъдат действително по-силен, могъщ мост на разбирателство“, заяви Борисов. „Дърво без корен не може“, напомни премиерът ни на украинския президент и изрази отново желанието си украинците с български произход да учат български език, да идват в България“. "Ние искаме да бъдем в добри отношения с всички, но тук имаме традиции", добави той.

 

„Щом българското училище може да произведе президент на Украйна, трябва да инвестираме значи абсолютно спокойно“, заяви с усмивка още Борисов.

Петро ПорошенкоПетро ПорошенкоПетро̀ Олексийович Порошѐнко (на украински: Петро Олексійович Порошенко) е роден на 26 септември от своя страна не пропусна да благодари  чрез Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на България за помощта и подкрепата на санкциите срещу Русия.

"В нашата кошница с желания има обаче няколко неща, които наистина стоят в името на милите украинци с български корени, които са толкова чисти", каза Борисов и напомни как България е известна с толерантността си към етносите.

По време на срещата беше обсъдено и разширяването на двустранното търговско-икономическо сътрудничество. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Петро ПорошенкоПетро ПорошенкоПетро̀ Олексийович Порошѐнко (на украински: Петро Олексійович Порошенко) е роден на 26 септември отчетоха и увеличаване на броя на украинските туристи, посетили България през последните години – 15 % ръст през 2017 г.

 

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3058 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2018.10.05 | 11:55

1
Ватенки, преди само ден два украинската армия разруши статуя на Ленин (един от най-кръвожадните диктатори отговорен за смъртта на десетки милиони човешки живота) в отвоюваните от тях територии! Слава Украине смърт за агресора!

2018.10.05 | 15:55

9
До ухаещия на рози цървул: Какво е великото което е сътвирил другарят ви Ленин?
трийте трийте

2018.10.05 | 14:31

6
Смърдлив цървуле, щом цяла армия е трябвало да се мобилизира, за да разруши паметника на един мъртвец, явно много сила и морал е трябвало. Слава на мизерията ... и тъпотията на българския цървул от Бургас.

2018.10.05 | 13:24

3
След посещението на тъпата Тиква е Украйна, навсякъде из България се появиха шоколадите на Порошенко "Рошел", това е резултатът от посещението му.

2018.10.05 | 15:52

8
Стига с тая Русия, тя си гледа интересите а вие непрекъснато и целувате задника. Русофил започва да става синоним на безродник.
яжте фашо-шоколад

2018.10.05 | 14:37

7
Какво ли още ги свързва, щом пияният неофашист така горещо благодари на нашия,, че е срещу Русия... след като лази преди месеци да прегръща премиера на Русия... Политик е мръсна дума...
заб

2018.10.05 | 13:57

5
БРАТЯ УКРАИНЦИ СНОПЪТ ПРЪЧКИ КАТО Е ЗАЕДНО ТРУДНО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕЧУПЕН А ЕДНА ПО ЕДНА ПРЪЧКИТЕ СЕ ЧУПЯТ ЛЕСНО ЗАТОВА БРАТЯ БЪДЕТЕ С НАС И ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД ОТ ОДЕСА ДО БОСФОРА КАЗАХ АЗ ОБИКНОВЕНИЯТ БЪЛГАРИН.

2018.10.05 | 13:26

4
На глиганската небръсната зурла на Тиквата е цъфнала усмивка, как и ни е орезилил и във фашистка Украйна.
Умник Гюро

2018.10.05 | 13:12

2
Следните мерки са жизнено важни, за да се спаси българското образование и българският учител:
1. Разформироване на БАН в сегашния и вид, уволнение/пенсиониране на масоните-болшевици - академици и професори.
2. Уволнение на 90% от персонала на РУО-центровете в цяла България; въвеждане на ефективна система онлайн, която ще замести комунистическите и номенклатурни служители по места.
3. Приемане на модерен Закон за образованието в 100% унисон с европейските закони и образователни стандарти.
4. Реформа в МОН и уволнение на 50% от номенклатурния персонал.
5. Закриване на 50% от ненужните и инфлационни ВУЗ-ове в страната. В резултат останалите ВУЗ-ове ще се запълнят и ще се превърнат в истински висши учебни заведения с печеливши бюджети и с възможности да се канят топ специалисти и лектори от чужбина.
6. Приемане на специален статут за българските учители по места: топ заплащане, неприкосновеност и пенсиониране или пренасочване за работа на 50 години.
7. Приемане на специален закон за изучаване на Истинската Българска История, започваща от 13 500 години преди Христа на Балканите с арийските племена, пеласги, траки, българи. Изтъкване на първата цивилизация в света на Балканите и първата азбука в света - глаголицата от 6000-7000 год. преди Христа.
След тези мерки Бай Гюро ви гарантира, че образованието в България ще се превърне във водещо в света за 10 години.

Добави коментар

Водещи новини