Марешки: 2/3 от македонците казаха "не" на новото име (видео)

  • 03 октомври 2018 09:15

  • 665
  • 3
Марешки: 2/3 от македонците казаха "не" на новото име (видео)
©

В неделя беше проведен референдум в Македония и на него, гордият македонски народ каза какво мисли. 2/3 от македонците казаха "не" на този срамен договор. Това каза лидерът на партия „Воля“ Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 в декларация от името на партията от трибуната на парламента.

Той сравни вотът с референдумите, проведени в България. Той определи като нелепа позицията на външния ни министър Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на във връзка с референдума в Македония.

От „Воля“ предлагат, Народното събрание да излезе с обща декларация, в която да покажат единство и подкрепа към македонския народ. „Да се противопоставят на своите политици и да отстояват своите национални интереси“.

Той се прехвърли на готвената от здравния министър Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през здравна реформа и изчисли, че планираните 12 лв. допълнителна здравна застраховка са около 400-500 млн. на година. "Толкова щяла да ни струва годишната вноска за новите самолети, като ги купим. Още повече се натрапва ясното решение, че ние трябва да спрем грабителската сделка за купуване на няколко самолета", отсече зам.-шефът на Народното събрание.

"Нека да питаме българския народ - иска самолети или здравеопазване! Нека да направим референдум по тази тема, кое е по-важно за българския народ", призова Марешки.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
665 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Йордан

2018.10.03 | 11:51

3
Лично тествах Вардарска Македония . От Горе искат да се чува Това име вкл като име на държава.
Иначе природата приема Македония с столица Скопие за част от царство България..
сърп и чук чук

2018.10.03 | 11:03

2
и този лъска бастуни без ръце за рубли
Антиопорна точка

2018.10.03 | 10:26

1
Магарешки, по всичко личи, че си изкарал казармата във ВВС-поделение, където са ти пръснали задника и ти все още си дълбоко огорчен и обиден на авиацията. Препоръчвам ти да постъпиш като Рошко Плювналиев- стани явен политически педераст като него и бъди горд в новото си амплоа.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини