Цветан Цветанов ще участва в среща на Управителния съвет на Европол в Хага

  • 03 октомври 2018 07:40

  • 760
  • 0
Цветан Цветанов ще участва в среща на Управителния съвет на Европол в Хага
© Булфото (архив)

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и представител на Съвместната група за парламентарен контрол (СГПК) на Европол в Управителния съвет на Агенцията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е на работно посещение в Хага, Нидерландия. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Днес Цветанов ще участва в среща на Управителния съвет на Европол, която ще се проведе в централата на Агенцията.

В рамките на своето работно посещение Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще разговаря с изпълнителния директор на Европол Катрин Де Бол, председателя на Управителния съвет на Европол Прит Паркна и номинирания за председател на Управителния съвет на Европол Виктор – Вили Апретесей.

В рамките на своята визита Цветанов ще се срещне в Камарата на представителите в парламента на Кралство Нидерландия със Сибранд Бума, председател на Холандската християндемократическа партия - вторият по големина коалиционен партньор в правителството на министър-председателя от либералната партия Марк Рюте и част от семейството на Европейската народна партия.

В Хага представителят на СГПК в УС на Европол ще има среща и със службата на Европол за Международни връзки и връзки с институциите на ЕС.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
760 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини