Цветан Цветанов се срещна с посланика на Франция Ерик Льобедел (снимки)

  • 01 октомври 2018 17:11

  • 1210
  • 4
Цветан Цветанов се срещна с посланика на Франция Ерик Льобедел (снимки)
© Пресцентър ГЕРБ

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с посланика на Франция в България Н.Пр. Ерик Льобедел.

По време на срещата посланикът поздрави Цветанов за избирането му за представител на Съвместната група за парламентарен контрол (СГПК) на Европол в Управителния съвет на Агенцията. Цветанов на свой ред изрази признателност към френската делегация в СГПК, че подкрепиха приемането на Процедурните правила за функционирането на групата през март в София в рамките на Парламентарното измерение на Българското председателство на Съвета на ЕС, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Ерик Льобедел обсъдиха и политическата ситуация в България и Европа, като фокусът на разговора им падна върху възможностите за засилване на парламентарното сътрудничество между двете държави в сектор "Сигурност".

Обсъдена бе и идеята за работно посещение на българска парламентарна делегация от Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Париж. Целта на посещението ще бъде обмен на опит в парламентарния контрол над дейността на службите и противодействието на фалшивите новини. Цветанов и Льобедел бяха единодушни, че службите на България и Франция имат добро взаимодействие и засилването на парламентарното сътрудничество ще помогне да се надгради този капацитет и взаимно доверие.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1210 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ПЕПИ

2018.10.01 | 19:23

4
КАК НЕ ГО Е СРАМ ТОЗИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ, ЦВЪКИ.
цветан

2018.10.01 | 19:22

3
....и обсъдиха как цвъки и мафия да грабят на пенсионерите парите.
МИЛИЦИЯ

2018.10.01 | 17:50

2
И какво като се е срещнал с посланика на Франция ? Какво постигна с това ? Каква полза за мен като български гражданин или за България ? Какво ни грее нас това?Видяли са се,хапнали са стриди и омари похарчил е народна пара направили са си по 10 снимки за спомен и толкова.ПАРОДИЯ за сметка на народа
чочо

2018.10.01 | 17:27

1
боже ква пародия

Добави коментар

Водещи новини