Румен Радев: Възрастните хора с право настояват за дългосрочна държавна политика

  • 01 октомври 2018 12:11

  • 1050
  • 7
Румен Радев: Възрастните хора с право настояват за дългосрочна държавна политика
©

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на изпрати поздравителен адрес към хората от третата възраст по случай Международния ден на възрастните хора. Президентът е патрон на честванията по повод празника. В писмото си държавният глава подчертава, че съществуването в бедност, лишения и изолация е участ за голяма част от възрастните хора в България и те с право настояват за дългосрочна държавна политика, която да подобри качеството на живота у нас.

„Моментните прояви на загриженост могат да бъдат временно решение на затрудненията, но не са в състояние да Ви гарантират сигурността, която заслужавате. Убеден съм, че е необходима промяна в нагласите за мястото на възрастните хора в обществото. Съхраняването на Вашата активност трябва да се превърне в приоритет при формирането на социалната и здравната политика в бъдеще“, посочва в адреса си Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Според президента тенденцията на застаряване на населението изисква адекватни управленски решения днес. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на отбелязва, че доверието помежду ни и споделянето на общи ценности изграждат единението, от което се нуждаем, за да чувстваме опората на цялото общество. „Следването на принципа за солидарност не се изчерпва с начина, по който се акумулират средствата за пенсионноосигурителната система в България. Взаимното разбиране и подкрепа не се изчисляват в месечни вноски, те са знак за осъзнаването ни като общност. Оздравяването и укрепването на социалната тъкан започва с грижата за децата и възрастните хора“, пише в поздравлението си президентът.

„Международният ден на възрастните хора ни подсеща още нещо - благата дума и сърдечният жест на внимание са всичко, което очаквате от най-близките си хора. Бъдете здрави и се радвайте на достойни старини!“, се оказва още в поздравлението на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на по случай Международния ден на възрастните хора.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1050 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Gaylezef

2021.04.16 | 06:37

7
Waiting for comments >>>HERE
FerneTible

2020.08.05 | 02:18

6
Hello my friend. Our employees wrote to you yesterday maybe... Can I offer paid advertising on your site?
KaylaSloxy

2019.03.21 | 21:15

5

Hello, did you receive my offer?
from2325214cv

Умник Гюро

2018.10.01 | 20:55

4
Ашколсун бе, кърмъзъ баш комунист-терорист ефендилер!
Умник Гюро

2018.10.01 | 20:47

3
Я надуй, Фатмако, кавала... Пък обясни на българския народ как изкара нетрезвия си баща невинен при катастрофата на кръговото в Харманли. Инвалидът уж бил ударил колата на бащата на Фатмака и я бил потрошил!
дедо груйчо

2018.10.01 | 15:58

2
Тоя да не остане по-назад от шефката си Нинова, която пък ни благодари че сме им построили България която да крадат....Срама си нямат....
БГ-чалга

2018.10.01 | 12:29

1
За политик ,не ставаш сине , ти си будалааааааааа .........................!

Добави коментар

Водещи новини