Михаил Миков: В БСП има вътрешно напрежение заради едноличното управление

  • 01 октомври 2018 07:41

  • 2313
  • 4
Михаил Миков: В БСП има вътрешно напрежение заради едноличното управление
©

В БСП има вътрешно напрежение по отношение на едноличното управление. На последния Национален съвет тези въпроси бяха поставени с голяма острота. Чуха се мнения, че Националният съвет не е необходим. Бриго Аспарухов, например. Не бива еднолично да се вземат решенията в БСП. Това заяви бившият соцлидер Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно в ефира на БТВ.

Предложих вот на недоверие по темата „здравеопазване“ и бях подкрепен. Чувствителността на българските граждани е особено силна. По-голямата част от българите не са съгласни да плащат по-висока здравна вноска. Ясно е, че системата е изчерпана. От 20 години функциониране на този модел парите са увеличени на 4 милиарда и се искат още, докато парите изтичат. В системата се вижда, че парите изтичат в частните болници. Това предложен е противоконституционно - държавата е длъжна да осигури здравеопазване на гражданите си при плащане на здравни вноски. Очевидно е, че не може да се осигури контрол. Може би трябва да се помисли за връщане на бюджетното финансиране, каквото бе преди 20 години“, подчерта Миков.

Бившият лидер на БСП коментира и назначението на Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, за вътрешен министър. „Работил съм с него. Той е израснал в кариерата. Попада на едно ветровито работно място. Той е човек, който си върши работата добре. Проблемите в МВР не могат да се решат от министър. Трябва цялостна реформа“.

Относно предложеното от президента единение, Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно заяви: „То е възможно между политиците, но не и в обществото заради голямото социално-класово различие. Периодически се намират теми, по които политиците намират общ език и това невинаги е лошо, стига да не е в ощърб на гражданите. Големият въпрос е кой какви интереси защитава“.

По повод партийната телевизия на БСП, Миков заяви: „Това е едно изпълнено обещание, но нека не е опит да се превърне в. Дума в придворен бюлетин“.


 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2313 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Умник Гюро

2018.10.01 | 20:53

4
Ашколсун бе, кърмъзъ баш комунист-терорист ефендилер!
гост

2018.10.01 | 16:08

3
г-н Миков, медиите разправят, че сексът бил здраве. Да сте жив и здрав, наздраве и редовно да ходите да се грижите за здравето си.

2018.10.01 | 08:15

1
Наздраве !
даааа

2018.10.01 | 10:52

2
а колко хубаво ни беше,без злобарина нина,викахме си наздраве и кервана си вървеше,ха наздраве!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини