Петя Аврамова: Продължаваме политиката за нови пътища (видео)

  • 21 септември 2018 08:09

  • 2632
  • 5
 Петя Аврамова: Продължаваме политиката за нови пътища (видео)
© Булфото (архив)

Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е ще бъде един от стълбовете в МРРБ, ако приеме възможността да остане. Няма окончателно решение по въпроса“, съобщи в сутрешния блок на БНТ министърът на регионалното развитие и благоустройство Петя Аврамова.

„Хора, които са натрупали знания и опит, като Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е, трябва да бъдат включени в работата. Бих се радвала, за мен ще бъде ценно да използвам знанията и опита му“, посочи тя.

„Не трябва да влизаме в детайли дали трябва да работи, ще бъде полезен за министерството“, коментира Аврамова.

Относно трите министерски оставки заради трагедията на пътя за Своге, Аврамова коментира, че политическата отговорност е морален акт на съпричастност към трагедията, не означава непременно вина на всеки министър.

„Основното е да продължим политиката за нови магистрални пътища, за ремонт и рехабилитация на пътища“, посочи тя и допълни, че ще продължи и ускорената работа по водната реформа.

„Ще продължим работата за успешното въвеждане на тол системата и електронното събиране на такси“, каза още министър Аврамова.

Като бивш председател на Общинския съвет във Враца, Аврамова заяви, че относно пътната мрежа в Северозападна България, ще продължи интензивно със строителството на АМ "Хемус", а разчетите са 2024 г. тя да бъде приключена. С голямо значение е и пътят Видин - Ботевград, изключително важен за Северозападна България, допълни министърът.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2632 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Кончето

2018.09.21 | 23:08

5
Лелята може да ни изненада, кой знае, да се задържи, да краде минимално
Синьо ли е, трепи го

2018.09.21 | 09:34

4
Тиквеса Петрова, мутро-министър на енергетиката: "не разбирам от енергтика, аз съм финансистка"...
По сините стъпки

2018.09.21 | 09:32

3
Дъртото синьо кypве разкри защо ни вдигнаха шоково хляба, тока, парното, водата и всичко останало, магистралните далавери продължават, дори трагедията до Своге не можа да ги спре.
М. Василева

2018.09.21 | 09:19

2
Не знам какви знания и опит е натрупал Нанков, но според мен издънките са му повече.
Хахаха

2018.09.21 | 08:26

1
Тази учителка ли е или бивша праститутка?

Добави коментар

Водещи новини