От НФСБ скочиха срещу назначаването на Габриела Козарева за шеф на Агенцията по вписванията

  • 23 август 2018 10:24

  • 3206
  • 3
От НФСБ скочиха срещу назначаването на Габриела Козарева за шеф на Агенцията по вписванията
© ММС (архив)

"По повод назначението на новия директор на Агенцията по вписвания Габриела Козарева, ръководството на партия НФСБ заявява:

Кандидатурата на Козарева за шеф на Агенцията по вписвания не е обсъждана на Политически съвет на управляващата коалиция ГEPБ и Обединени патриоти. Тази кандидатура не е обсъждана и предлагана и на Коалиционния съвет на Обединени патриоти - НФСБ, ВМРО и АТАКА, както изисква подписаното коалиционно споразумение. За това назначение е отговорна единственно партия АТАКА".

Това пишат от НФСБ в съобщение до медиите, в което коментират назначаването на Габриела Козарева за нов изпълнителен директор на Агенцията по вписванията. Припомняме, бившата шефка на агенцията - Зорница Даскалова хвърли оставка миналия петък заради проблемите с търговския регистър.

"Политическа партия НФСБ категорично възразява срещу лансиране на кадри "през задния вход" и то от името на коалиция Обединени патриоти. Считаме подобно поведение за недопустимо, защото руши доверието в управляващата коалиция и не е полезно за държавата", се казва още в съобщението.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3206 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ей

2018.08.23 | 11:58

2
Ама тоя да$лавери нямаше наяждане.... навсякъде иска негови хора... не мой така...

2018.08.23 | 12:02

3
да види дали е добре да се вкарва през задния вход
Бенчо Бенчев

2018.08.23 | 10:59

1
Пейко Янков е независим и ни правеше услуги от време на време с Митьо Очите в нашата "благотворителна дейност". Давали сме пари за БСП и Румен Радев за техните кампании. Такива сме си: с добри сърца и хуманни по природа.

Добави коментар

Водещи новини